Un nou premiu I pentru Denisa Lepădatu

Un nou premiu I pentru Denisa Lepădatu

Evaluaţi acest articol
(24 voturi)
1 comentariu

Eleva gălăţeancă Denisa Lepădatu a fost desemnată câştigătoarea Premiului I, la categoria copii a Concursului Naţional “Ion Creangă” de creaţie literară – Poveşti, ediţia a XXVI-a, ce s-a desfăşurat la Iaşi, la “Bojdeuca din Ţicău”, pe 14 aprilie.
Juriul a desemnat câştigătorii ediţiei din acest an, dintre cele 100 de lucrări înscrise în concurs şi a fost alcătuit din Mirel Cană, Ioan Răducea şi Cătălin Mihai Ştefan. Festivitatea de premiere a fost inclusă printre acţiunile dedicate aniversării Centenarului primului muzeu literar din România. Premiile au fost acordate în curtea casei memoriale a marelui scriitor Ion Creangă, în prezenţa Directorului Muzeului Literaturii Române din Iaşi, poetul Valentin Talpalaru.

Citit 2909 ori Ultima modificare Vineri, 20 Aprilie 2018 21:03

1 comentariu

 • postat de Radu Sâmbătă, 21 Aprilie 2018 12:50 185.234.218.*** Link la comentariu
  1
  14

  Felicitari Denisa. Reprezinti cu mandrie acest oras si faci cinste acestui oras sau cel putin acelei parti a orasului nostru reprezentata de bun simt si omenie. Ca si asa, cealalta parte a orasului nostru reprezentata de nesimtire si golanie nu prea stie cu ce se mananca o asemenea reusita a ta, reusita demna de auda.

  Felicitari Denisa.


  P.S.: Succes pe mai departe. La cat mai multe reusite de acest gen iti dorim.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.