Brenciu în dialog cu tinerii gălăţeni

Brenciu în dialog cu tinerii gălăţeni
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Horia Brenciu se va întâlni pe 3 mai cu studenţii gălăţeni. Acţiunea va avea loc în sala Aula Magna şi face parte din seria de întâlniri „Cum m-am recrutat? Poveşti cu mine şi despre tine”, organizată de compania CGS România.

Discuţiile vor fi libere, iar tinerii vor avea posibilitatea să afle care sunt provocările, dar şi satisfacţiile unei cariere construite cu răbdare şi determinare, cum recunosc oportunităţile şi cât de lungă şi anevoioasă poate fi calea către succes.

Manifestarea este organizată în parteneriat cu şase universităţi de prestigiu din ţară. Primele două ediţii ale evenimentului, la care au participat peste 3.000 de tineri, s-au desfăşurat în oraşele unde compania CGS România are centre de suport: Bucureşti, Sibiu, Braşov, Galaţi, Târgu Jiu şi Miercurea Ciuc, iar invitaţi au fost artiştii Adrian Despot, Dorian Boguţă, Vlad Irimia (Tataee) şi Tudor Chirilă. Fiecare întâlnire a fost urmată de o sesiune de foto şi autografe.

Scopul acţiunii este acela de a risipi incertitudinea cu care se confruntă tinerii şi de a oferi o mai bună motivaţie pentru a urma cariera mult visată.

Universitatea “Dunărea de Jos” din Galaţi este interesată de o integrare cât mai bună a studenţilor pe piaţa muncii şi oferă sprijin şi consiliere viitorilor absolvenţi aflaţi la început de drum.

Horia Brenciu este “omul-spectacol”, show-urile sale fiind considerate cele mai interactive. Conectat în permanenţă la public, Brenciu generează audienţei bucuria de a trăi.

Citit 1533 ori Ultima modificare Luni, 30 Aprilie 2018 17:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.