Concurs gastronomic pentru liceeni

Concurs gastronomic pentru liceeni
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Colegiul Tehnic de Alimentaţie şi Turism ”Dumitru Moţoc” organizează concursul gastronomic "Azi ucenic, mâine chef" dedicat tuturor liceenilor cu vârste cuprinse între 15 şi 19 ani. Concursul se derulează în trei etape eliminatorii. Prima etapă se va desfăşura pe 5 mai, la colegiul organizator şi va consta într-o probă practică şi o probă teoretică. Etapa a doua se va desfăşura pe 12 mai, tot la "Moţoc" şi va consta în prepararea unor alimente cu grad redus de dificultate (maioneză, bezea, etc).

Cea de-a treia etapă va avea loc pe 1 şi 2 iunie, la Selgros. Participanţii vor realiza, în zile diferite, un preparat de bază şi un desert.

Detalii despre regulament şi alte informaţii se pot obţine la telefon 0747.765.017. 

Citit 1886 ori Ultima modificare Marți, 01 Mai 2018 18:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.