Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
2 comentarii

Eleva de la CNVA Denisa Lepădatu a câştigat pentru a doua oară consecutiv Premiul I la Concursul Naţional “Cele mai frumoase povestiri ale adolescenţilor”. Duminică, 13 mai, în Sala „Radu Beligan” a Teatrului de Comedie din Bucureşti, a avut loc Gala „Salut, Adolescenţă!”. Spectacolul-eveniment a sărbătorit Ziua Adolescenţilor, la 21 de ani de când a fost promulgată legea prin care în a doua duminică a lunii mai se sărbătoreşte Ziua Adolescenţilor.

Invitaţii de onoare ai Galei au fost: George Mihăiţă, iniţiatorul Legii privind instituirea Zilei Adolescenţilor, actriţa Adriana Trandafir, Ioan Cristescu – directorul Muzeului Literaturii Române. Juriul concursului  literar a fost alcătuit din Dan Mircea Cipariu, Cristian Teodorescu, Florin Iaru. A fost lansat volumul antologic al câştigătorilor de anul acesta, printre care se regăseşte şi Denisa Lepădatu, “Matrioşka – nouă prozatori adolescenți” – Editura “Tracus Arte”.

Întregul spectacol al Galei a fost înregistrat de către Radio România Cultural şi va fi transmis şi în reluare la o dată ulterioară.

Citit 758 ori Ultima modificare Marți, 15 Mai 2018 19:26

2 comentarii

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro