Denisa Lepădatu - recivistă la Gala "Salut, Adolescenţă!"

Denisa Lepădatu - recivistă la Gala "Salut, Adolescenţă!"
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Eleva de la CNVA Denisa Lepădatu a câştigat pentru a doua oară consecutiv Premiul I la Concursul Naţional “Cele mai frumoase povestiri ale adolescenţilor”. Duminică, 13 mai, în Sala „Radu Beligan” a Teatrului de Comedie din Bucureşti, a avut loc Gala „Salut, Adolescenţă!”. Spectacolul-eveniment a sărbătorit Ziua Adolescenţilor, la 21 de ani de când a fost promulgată legea prin care în a doua duminică a lunii mai se sărbătoreşte Ziua Adolescenţilor.

Invitaţii de onoare ai Galei au fost: George Mihăiţă, iniţiatorul Legii privind instituirea Zilei Adolescenţilor, actriţa Adriana Trandafir, Ioan Cristescu – directorul Muzeului Literaturii Române. Juriul concursului  literar a fost alcătuit din Dan Mircea Cipariu, Cristian Teodorescu, Florin Iaru. A fost lansat volumul antologic al câştigătorilor de anul acesta, printre care se regăseşte şi Denisa Lepădatu, “Matrioşka – nouă prozatori adolescenți” – Editura “Tracus Arte”.

Întregul spectacol al Galei a fost înregistrat de către Radio România Cultural şi va fi transmis şi în reluare la o dată ulterioară.

Citit 1910 ori Ultima modificare Marți, 15 Mai 2018 19:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.