VEZI care sunt cei peste 170 de olimpici şi profesori care vor fi premiaţi de ISJ la Gala Excelenţei în Educaţie
Foto: arhivă VL

VEZI care sunt cei peste 170 de olimpici şi profesori care vor fi premiaţi de ISJ la Gala Excelenţei în Educaţie
Imagini de la festivitatea de premiere desfășurată anul trecut
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

88 de elevi cu premii şi menţiuni la olimpiadele naţionale şi 85 de profesori care i-au pregătit pentru aceste performanţe vor fi premiaţi de Inspectoratul Şcolar Judeţean vineri, 5 octombrie de Ziua Mondială a Educaţiei.

"Gala Excelenţei în Educaţie - 100 pentru Galaţi" se va desfăşura vineri de la ora 10,00 la Teatrul Naţional de Operă şi Operetă "N. Leonard", sub semnul Centenarului Marii Uniri. "Se  vor acorda în total 173 de diplome de excelenţă, medalii şi mici daruri. Pentru derularea acestei acţiuni Inspectoratul Şcolar a câştigat un proiect finanţat de Ministerul Culturii şi dedicat, de asemenea, Centenarului", ne-a declarat inspectoarea generală Mioara Enache. Aceasta a mai precizat că Gala va fi completată de un spectacol realizat de maestrul dirijor Dan Eugen Drăgoi.  

CNVA şi Şcoala nr. 29, cele mai premiate

Cele mai multe diplome de excelenţă vor fi adjudecate de către elevii şi profesorii Colegiului Naţional "Vasile Alecsandri", care au 21 de premii şi menţiuni. La distanţă destul de mare, dar cu un palmares demn de invidiat pentru un gimnaziu, Şcoala nr. 29 va urca de nouă ori pe podium. Pe locul al treilea se situează Liceul de Artă "Dimitrie Cuclin", cu opt distincţii, urmat la foarte mică distanţă de Seminarul Teologic Ortodox "Sf. Andrei", cu şase distincţii şi de Colegiul Naţional "Costache Negri", cu cinci. Colegiul Naţional "Al. I. Cuza" şi Colegiul de Industrie Alimentară "Elena Doamna" vor fi chemate de câte patru ori la rampă. Câte trei diplome de excelenţă se vor acorda Colegiului Naţional "Spiru Haret" din Tecuci, Colegiului Tehnic "Paul Dimo"  şi Liceului Tehnologic "Elena Caragiani" din Tecuci. Colegiul Economic "Virgil Madgearu" şi Colegiul de Agricultură şi Economie din Tecuci se laudă cu câte două distincţii. La premiere au fost invitate şi Liceul Tehnologic din Corod, Liceul cu Program Sportiv, Colegiul de Alimentaţie şi Turism "D. Moţoc", Şcoala  Nr. 5, Şcoala nr.11, Şcoala nr. 12 şi Şcolile "D. Sturdza" şi "Gh. Petraşcu" din Tecuci, care au obţinut câte un premiu la olimpiadele naţionale. La festivitate vor veni şi cei 12 jucători de rugby tag de la Şcoala nr. 1 din Munteni care alcătuiesc echipa ce a câştigat şi anul acesta premiul I pe ţară la acest sport.

Vezi care sunt cei peste 170 de olimpici şi profesori vor fi premiaţi de ISJ la Gala Excelenţei în Educaţie - click aici

Citit 10272 ori Ultima modificare Joi, 04 Octombrie 2018 23:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.