VEZI care sunt cei peste 170 de olimpici şi profesori care vor fi premiaţi de ISJ la Gala Excelenţei în Educaţie
Foto: arhivă VL

VEZI care sunt cei peste 170 de olimpici şi profesori care vor fi premiaţi de ISJ la Gala Excelenţei în Educaţie
Imagini de la festivitatea de premiere desfășurată anul trecut
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

88 de elevi cu premii şi menţiuni la olimpiadele naţionale şi 85 de profesori care i-au pregătit pentru aceste performanţe vor fi premiaţi de Inspectoratul Şcolar Judeţean vineri, 5 octombrie de Ziua Mondială a Educaţiei.

"Gala Excelenţei în Educaţie - 100 pentru Galaţi" se va desfăşura vineri de la ora 10,00 la Teatrul Naţional de Operă şi Operetă "N. Leonard", sub semnul Centenarului Marii Uniri. "Se  vor acorda în total 173 de diplome de excelenţă, medalii şi mici daruri. Pentru derularea acestei acţiuni Inspectoratul Şcolar a câştigat un proiect finanţat de Ministerul Culturii şi dedicat, de asemenea, Centenarului", ne-a declarat inspectoarea generală Mioara Enache. Aceasta a mai precizat că Gala va fi completată de un spectacol realizat de maestrul dirijor Dan Eugen Drăgoi.  

CNVA şi Şcoala nr. 29, cele mai premiate

Cele mai multe diplome de excelenţă vor fi adjudecate de către elevii şi profesorii Colegiului Naţional "Vasile Alecsandri", care au 21 de premii şi menţiuni. La distanţă destul de mare, dar cu un palmares demn de invidiat pentru un gimnaziu, Şcoala nr. 29 va urca de nouă ori pe podium. Pe locul al treilea se situează Liceul de Artă "Dimitrie Cuclin", cu opt distincţii, urmat la foarte mică distanţă de Seminarul Teologic Ortodox "Sf. Andrei", cu şase distincţii şi de Colegiul Naţional "Costache Negri", cu cinci. Colegiul Naţional "Al. I. Cuza" şi Colegiul de Industrie Alimentară "Elena Doamna" vor fi chemate de câte patru ori la rampă. Câte trei diplome de excelenţă se vor acorda Colegiului Naţional "Spiru Haret" din Tecuci, Colegiului Tehnic "Paul Dimo"  şi Liceului Tehnologic "Elena Caragiani" din Tecuci. Colegiul Economic "Virgil Madgearu" şi Colegiul de Agricultură şi Economie din Tecuci se laudă cu câte două distincţii. La premiere au fost invitate şi Liceul Tehnologic din Corod, Liceul cu Program Sportiv, Colegiul de Alimentaţie şi Turism "D. Moţoc", Şcoala  Nr. 5, Şcoala nr.11, Şcoala nr. 12 şi Şcolile "D. Sturdza" şi "Gh. Petraşcu" din Tecuci, care au obţinut câte un premiu la olimpiadele naţionale. La festivitate vor veni şi cei 12 jucători de rugby tag de la Şcoala nr. 1 din Munteni care alcătuiesc echipa ce a câştigat şi anul acesta premiul I pe ţară la acest sport.

Vezi care sunt cei peste 170 de olimpici şi profesori vor fi premiaţi de ISJ la Gala Excelenţei în Educaţie - click aici

Citit 10022 ori Ultima modificare Joi, 04 Octombrie 2018 23:23

6 comentarii

 • postat de MIHAIL
  Joi, 04 Octombrie 2018 21:28
  5.13.232.***
  DACA distinsa doamna PENCIU ar fi binevoit sa dea detaliat numele profesorilor ce vor fi premiati,atunci sa vezi comentarii,deci si comedie cat incape!!!AM remarcat ca atunci cand sunt evidentiate meritele unora ,reale sau ,, fabricate,,,atunci apar cele mai aprinse discutii,incitand interesul cititorilor!!!Sanatate si numai bine la toata lumea!!!
  0
  1
  Raportează
 • postat de alo
  Joi, 04 Octombrie 2018 19:41
  89.137.228.***
  Chiar asa! Unde sunt cei 170 de olimpici? In lista postata de d-voastra se pot vedea doar 93 de elevi. Va rugam sa clarificati acest aspect in articolul dumneavoastra.
  1
  1
  Raportează
 • postat de NETUTA ADAMACHE
  Miercuri, 03 Octombrie 2018 23:28
  5.13.205.***
  Dar Olimpicii Nationali la Olinpiada de Arta si Mestesug care au reprezentat Galatiul la Sibiu si au adus premiu I la OLARIT SI ALTE MESTESUGURI DE CE SUNT UITATI?
  EI NU SUNT TOT ELEVI?
  EI NU AU DREPTUL ?
  3
  3
  Raportează
 • postat de Profesor
  Miercuri, 03 Octombrie 2018 20:46
  82.137.8.***
  Buna seara! Eleva de la Tudor Vladimirescu, din clasa a VII-a a luat mentiune speciala din partea ISJ Buzau nu din partea Ministerului Educatiei Nationale. De aceea eleva nu se afla pe lista de mai sus. Va multumesc frumos pentru intelegere.
  3
  3
  Raportează
 • postat de Client extaziat
  Miercuri, 03 Octombrie 2018 15:24
  89.45.207.***
  Domnilor profesori de la liceele limitrofe magazinului Praktiker, va rog, in timpul dv liber, traversati strada si invatati-i pe angajatii de la biroul de informatii al magazinului respectiv ca ''m.c.'' reprezinta prescurtarea de la metri cubi si poate ii indrumati sa invete sa faca si transformarile de rigoare , in tone , kg ,etc. Am ajuns o natie de analfabeti functional si o mare responsabilitate o aveti si dvs
  .
  3
  2
  Raportează
 • postat de nemultumita
  Miercuri, 03 Octombrie 2018 06:52
  92.86.54.***
  Din aceasta lista lipseste cel putin o eleva care a obtinut mentiune la franceza,la clasa a VII a si care invata la Tudor Vladimirescu.Poate cineva sa verifice si eventual sa repare eroarea?
  4
  6
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.