Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Asociaţia Shakespeare School pentru Educaţie organizează, pentru cel de-al 11-lea an consecutiv Shakespeare School Essay Competition, în parteneriat cu Ministerul Educaţiei Naţionale. Competiţia este dedicată elevilor din întreaga ţară pe două categorii de vârstă, 11-14 ani şi 15-19 ani, participarea fiind gratuită. Tema din acest an a concursului este „A World with No Rules” (O lume fără reguli), elevii având posibilitatea să se înscrie în competiţie realizând un eseu în limba engleză de 200 - 250 de cuvinte. Eseurile trebuie trimise în perioada 14 - 31 martie. Festivitatea de premiere va avea loc în luna iunie, când va avea loc anunţarea oficială a celor 30 de finalişti câştigători la cele două categorii de vârstă. Premiul cel mare pentru câştigătorul fiecărei categorii de vârstă este o excursie de o săptămână la o şcoală de vară, care se va desfăşura într-un campus universitar din Marea Britanie, urmând ca şi ceilalţi finalişti să primească diplome şi premii.

Citit 955 ori Ultima modificare Joi, 10 Ianuarie 2019 17:40

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro