Evaluaţi acest articol
(17 voturi)
2 comentarii

Peste 4.000 de cadre didactice din Galaţi, afiliate la Sindicatul Învăţământului Preuniversitar (SIP), au intrat, azi, la cursuri cu banderole tricolore pe braţ în semn de protest "împotriva haosului din Educaţie", susţine liderul lor Lidia Antoniu. Profesorii vor protesta la fel şi în cursul zilei de mâine. Mai mult decât atât, biroul executiv SIP Galaţi va picheta, mâine, la Bucureşti, sediul Ministerului Educaţiei, alături de alte sindicate din ţară afiliate la Federaţia "Spiru Haret". "Cerem să nu mai fim consideraţi singurii vinovaţi pentru ceea ce se întâmplă în Învăţământ, vina aparţine şi instituţiilor statului şi mecanismelor şi legislaţiei care se schimbă de la o zi la alta. Cerem corectarea legii salarizării în învăţământ, pentru că există discrepanţe între cadre didactice cu acelaşi grad şi aceeaşi vechime, cerem mărirea costului standard per elev şi, mai ales, cerem elaborarea unei legislaţii coerente, în acord cu realităţile Educaţiei şi cu consultarea tuturor factorilor", spune liderul SIP.

Citit 2510 ori Ultima modificare Miercuri, 27 Februarie 2019 12:33

2 comentarii

 • postat de red devil Miercuri, 27 Februarie 2019 08:08 109.102.190.*** Link la comentariu
  1
  9

  au iesit in strada pentru ca ministerul a taiat din orele de la tehnologic si profesional. sincer sper ca ministerul sa termine si cu orele de muzica, desen, religie si alte discipline care nu fac decat sa incarce programul elevului (pot functiona in paralel, pentru cei interesati, cluburi sau centre pentru copii)

  Raportează
 • postat de MIHAIL Marți, 26 Februarie 2019 20:25 79.116.109.*** Link la comentariu
  0
  12

  IN COMEDIA,, RUSEASCA ,,NEISPRAVITUL,, ,UN FOST BIRJAR,FARA CARTE ,care incepuse sa o faca pe profesorul,fiind intrebat de fostul sau stapan ,cand l-a intalnit intamplator,de ce a ales sa o faca pe profesorul,mucalit ,birjarul i-a raspuns;-,,PAI ,DECAT SA MOR DE FOAME MAI BINE SUNT PROFESOR!!!,,!!!CAND SOCIETATEA VA RESPECTA CU ADEVARAT INVATATURA,SCOALA SI SLUJITORII ACESTEIA ,ATUNCI LUCRURILE VOR INTRA PE UN FAGAS NORMAL ,SI CAND ,SE INTELEGE,FIECARE SI-AR FACE CAT MAI BINE TREABA!!!SANATATE SI SA NE AUZIM DE BINE !!!

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.