Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Printre cei nouă câştigători ai concursului "Digitaliada" se numără două gălăţence, o profesoară şi un designer. Performanţa lor este lăudabilă, având în vedere că la concurs au fost înscrise 224 de lucrări.

Astfel, la secţiunea Conţinut video, Premiul al II-lea a fost câştigat de Gabriela Anton, designer instrucţional, cu mininaraţiunea vizuală "Ce e substantivul?". Aceasta susţine că mininaraţiuneaa a fost gândită iniţial ca un proiect personal, dar şi o pledoarie pentru lucrul în echipă, deoarece a fost realizat împreună cu fiica sa, căreia îi fusese dedicat pentru a înţelege mai bine această parte de vorbire. 

La secţiunea Proiecte didactice, premiul al III-lea i-a revenit Dorinei Cojocaru, profesor de Limba şi literatura română la Liceul Teoretic "Sfânta Maria" şi Şcoala Nr. 26, cu proiectul didactic „Poveste de iarnă”. Demersul didactic constă în utilizarea tehnologiilor Web 2.0 (Google Docs şi Padlet) în cadrul orei de literatură pentru a realiza cu elevii o poveste de iarnă. Dorina Cojocaru precizează că a înţeles faptul că era digitală determină un nou tip de abordare a fenomenului educaţional, prin intermediul tehnologiilor informaţionale.

Citit 697 ori Ultima modificare Luni, 13 Mai 2019 09:14

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro