Evaluaţi acest articol
(9 voturi)
2 comentarii

Senatorul PSD Liviu Pop, fost ministru al Educaţiei, a anunţat că va depune săptămâna viitoare un proiect legislativ în care se prevede ca anul şcolar să fie fixat în a treia zi de luni din septembrie, conform unui mesaj postat, de acesta, pe o reţea de socializare. Fostul ministru al Educaţiei a creat şi un sondaj în care întreabă internauţii dacă sunt de acord ca anul şcolar să înceapă în a treia săptămână din septembrie. Dintre cele 5.000 de persoane care au votat, 86 la sută au răspuns afirmativ.

Actualul ministru al Educaţiei, Valer-Daniel Breaz, a stabilit în urma consultării Comisiei de dialog social (sindicate, asociaţii de părinţi şi elevi) că şcoala va începe pe 9 septembrie şi nu pe 16 septembrie, aşa cum solicitase premierul Viorica Dăncilă, la cererea patronatelor din turism.

Citit 3475 ori Ultima modificare Luni, 19 August 2019 00:20

2 comentarii

 • postat de Mihai Sterica Luni, 19 August 2019 04:39 82.137.14.*** Link la comentariu
  3
  4

  S-a inscris si asta la scoala si vrea sa mai stea in vacanta? Alo, nenea parlamentarii, pe cand un impozit pe prostie? A-ti scoate tara imediat din criza cu ajutorul colegilor vostri!

  Raportează
 • postat de UBSD (Una Bucată Social-Democrat) Duminică, 18 August 2019 17:52 95.76.3.*** Link la comentariu
  2
  7

  Ce / Cum ar fi dacă... pentru PATRU ani NU ar exista niciun membru PSD în Parlamentul și Guvernul României??? Eu n-am văzut atâtea pomeni inutile de când mă știu... Mai bine mă nășteam acum câțiva ani! Auziți, domnu' Pop, dar pentru studenți nu dați ceva?? Da, știu, avem acel cretinism de gratuitate pe tren, pe care MAJORITATEA îl folosește pentru concerte, festivaluri, „cica-cica, ila-ila, zdringhi-zdringhi” (Mircea Badea), în timp ce vă mulțumește prin "minunata" plăcuță suedeză! Uitați, eu unul aș dori o propunere ca anul universitar 2019-20-20 să înceapă după Anul Nou și să țină până înainte cu o săptămână de Paște! Apoi, vacanță timp de o lună și după... mai vine cine vrea până în iulie! Și dacă se poate FĂRĂ examene, ar fi SUUUUUPER!!! Măcar asta cu examenele...

  Voi, cei din PSD, care vă aflați în Parlamentul și Guvernul României, reprezentați o uriașă rușine pentru tot ce înseamnă social-democrație! Asta NU e guvernare de stânga, ci de dreapta... de dreapta care a fumat iarbă întruna fără a dormi deloc! Dacă ar ști cei din PES, de la S&D ce mizerii faceți, v-ar exclude pentru eternitate! Se zvârcolesc în morminte toți membrii, fondatorii și conducătorii partidelor de stânga din lumea asta!!!

  În 20-20, votez orice altceva, mai puțin PSD la parlamentare! Cel mai probabil usr-+! Voi, ăștia de la PSD, valea acasă, cumpărați-vă cărți, citiți-le, faceți conspecte și învățați LOGIC cum se conduce o țară!

  #RUȘINE #HUUOOOO

  PS Oamenii muncitori, intelectualiști și de stânga NU vor uita mizeriile pe care le-au tot înghițit! Ne dați cu flit mângâindu-i pe cap pe cei care vă înjură și nu vă vor vota în veci! Ei... după faptă, și răsplată! Să vedem cât veți lua la parlamentare în 20-20! Dacă treceți pragul cu 10%... va fi bairam trei zile și trei nopți!

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.