Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Doar 688 dintre cei 830 de candidaţi încrişi la proba obligatorie a profilului din sesiunea a doua a Bacalaureatului 2019 au participat ieri la examenul la Matematică sau Istorie. Prin urmare, 142 de absolvenţi de liceu, adică aproximativ 20 la sută dintre cei înscrişi nici măcar nu s-au mai prezentat la centrele de examen.
Inspectoarea de specialitate la Matematică, Viorica Bujor ne-a declarat că subiectele de acum au fost comparabile cu cele date în prima sesiune: "Sunt accesibile. Vorbim aici de pragul notelor 5,00 sau 6,00, pentru că suntem în a doua sesiune. Dacă au pus mâna pe carte în răstimpul rămas între cele două sesiuni, ar putea lua uşor 5,00 sau chiar 6,00", susţine Viorica Bujor.
Ultima probă scrisă se va desfăşura luni, 26 august. Pe 27 şi 28 august va avea loc evaluarea competenţelor de comunicare în limba română, între 30 august şi 2 septembrie se vor da competenţele digitale, iar pe 2 şi 3 septembrie cele de comunicare într-o limbă internaţională.
Rezultatele iniţiale se vor afişa pe 3 septembrie, până în ora 12,00, urmând ca în intervalul 12,00 - 16,00 să se depună contestaţiile. Notele finale vor fi făcute publice pe 7 septembrie.

Citit 649 ori Ultima modificare Vineri, 23 August 2019 19:48

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro