59 de unităţi de învăţământ neautorizate sanitar

59 de unităţi de învăţământ neautorizate sanitar

Iulia Kelt
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

De la purtătoarea de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Galaţi, Ani Nistor, am aflat că, dintre cele 478 de unităţi de învăţământ din judeţ (207 în urban şi 275 în rural), doar 59 nu au autorizaţie sanitară de funcţionare. Aceasta susţine că procesul este însă în curs de actualizare, pentru că sunt şcoli care urmează să mai depună dosarele. "De la 20 la sută, câte erau în 2018, anul acesta avem doar 13 la sută. Sunt 44 de şcoli neautorizate în mediul rural şi 15 în oraş. Printre deficienţele majore se numără lipsa apei curente sau a apei potabile. Alte motive sunt spaţiile improprii, cubajul de aer insuficient, dotări sanitare insuficiente, lucrări de igienizare neefectuate", a mai spus purtătoarea de cuvânt.

Citit 640 ori Ultima modificare Vineri, 06 Septembrie 2019 18:01

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro