Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

51 de candidaţi s-au înscris la singura specializare unde se mai fac cursuri la distanţă la Universitatea “Dunărea de Jos” din Galaţi, este vorba de Limba şi literatura română - Limba şi literatura engleză ID-3 ani, ce rulează în cadrul Facultăţii de Litere. Aici, admiterea s-a făcut la începutul lui septembrie, pe bază de dosar, iar numărul locurilor scoase la concurs a fost de 75. Forma de I.D. se adresează celor care doresc să-şi continue studiile, dar, în acelaşi timp, nu-şi pot lăsa serviciul să vină să zi de zi la cursurile cu frecvenţă. Ei vor avea aceleaşi discipline ca la licenţă-zi, doar că vor învăţa comasat, în weekend. Durata studiilor este de trei ani, iar taxa este de 3.000 de lei în primul an şi de 2.700 de lei în anii II şi III. Cei care doresc să devină cadre didactice, pot urma, în paralel, modulul psihopedagogic, organizat de Departamentul pentru Pregătirea Personalului Didactic. La forma de învăţământ fără frecvenţă (I.F.R.) specializarea Drept a avut mai multă căutare, pe cele 60 de locuri înscriindu-se 124 de candidaţi. Departajarea s-a făcut în funcţie de media de la examenul de bacalaureat. Aici, durata studiilor este de patru ani, taxa fiind aceeaşi: 3.000 de lei în primul an şi 2.700 de lei pentru anii II, III şi IV.

Citit 609 ori Ultima modificare Luni, 23 Septembrie 2019 18:53

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro