Daruri pentru elevii din Vlădeşti

Daruri pentru elevii din Vlădeşti
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Elevii şi părinţii de la Şcoala Gimnazială Nr. 22 au participat bucuroşi la proiectul de voluntariat, propus de mine şi de colega mea Ecaterina Apostol, "De Crăciun, să fii mai bun!", prin care și-au propus să bucure, în prag de sărbători, un grup de elevi de la Școala Gimnazială "Sf. Ierarh Nicolae" din comuna Vlădești.

Elevii de la Școlile Gimnaziale Nr. 22, 26, 28 și Școala Gimnazială "Petru Rareș" din Frumușița împreună cu cadrele didactice au împachetat daruri pentru acești copii, constând în rechizite și dulciuri, pe care le-au dăruit din toată inima colegilor de vârsta lor. Doamna directoare Valeria Calapod, împreună cu cadrele didactice de la Vlădești ne-au întâmpinat într-o atmosferă de sărbătoare, primindu-ne cu colinde și dulciuri pentru cei mici.

Ne-am bucurat citind fericirea, nerăbdarea și curiozitatea pe chipurile angelice ale copiilor, cât și emoția trăită atunci când au primit darurile. De asemenea, nu am putut să nu observăm bucuria și emoția elevilor ce dăruiesc. În astfel de activități ar trebui implicați elevii noștri mai des, pentru a simți și plăcerea de a dărui, nu doar de a primi, ci de a se gândi și la cei aflați în nevoie.

Citit 4245 ori Ultima modificare Marți, 17 Decembrie 2019 18:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.