Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Joi, 19 martie au început sesiunile de instruire online a profesorilor, organizate de Ministerul Educației pentru a facilita procesul de predare digitală în perioada în care cursurile sunt suspendate din cauza pandemiei de coronavirus. Conform notei pe care a trimis-o Ministerul tuturor inspectoratelor şcolare, webinariile vor continua până miercuri, 25 martie, în fiecare zi, de la ora 11,00 (exceptând sâmbăta şi duminica). Formarea profesorilor va fi realizată de echipa proiectului CRED, iar aplicațiile și platformele în care Ministerul Educației își specializează cadrele didactice sunt Teams/Office 365, Google Meet, Zoom, Livresq și Google Classroom.
Sesiunile de formare vor fi înregistrate și difuzate și pe Youtube Educred și pe pagina de Facebook  Proiectul CRED, precizează Ministerul Educației.
În nota transmisă cître inspectoratele şcolare se mai arată şi faptul că, începând de astăzi, 20 martie, cadrele didactice vor avea la dispoziţie pagina unică www.digital.educred.ro ca spaţiu de sprijin pentru activiţăţi cu copiii.

Citit 1288 ori Ultima modificare Joi, 19 Martie 2020 18:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.