Sprijin pentru şcoala on-line

Sprijin pentru şcoala on-line

Cristian Stănilă, directorul Şcolii "Iorgu Iordan"
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Directorul Școlii Gimnaziale "Iorgu Iordan" din Tecuci, profesorul Cristian Stănilă, a căutat soluții și pentru cei cinci la sută dintre copiii care nu s-au putut conecta la internet pentru cursurile on-line. Așa a luat naștere proiectul "O școală pentru toți!", care a fost depus către programul StartONG, program ce susține financiar comunitățile în lupta cu COVID-19, banii fiind oferiţi de Kaufland România. Astfel, școala a obținut finanțarea de 10.000 lei pentru achiziționarea a 25 de tablete și cartele cu conexiune la internet.
"Scopul principal al proiectului este de a integra toți elevii școlii la învățarea online, elevii care nu s-au conectat și care vor beneficia de aceste tablete fiind din categoria grupurilor vulnerabile, fie aparținând comunității etnice rome, fie provenind din familii cu situație financiară precară. Odată cu câștigarea acestei finanțări, vom avea un procent de conectare de 100 la sută", ne-a declarat directorul instituţiei de învăţământ.

Citit 1859 ori Ultima modificare Marți, 12 Mai 2020 19:33

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro