Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Elevii claselor a XII-a nu vor mai susține în acest an cele trei probe orale ale examenului de Bacalaureat. Guvernul a modificat joi legislația din Educație, astfel încât examenele de competențe nu se vor susține, ci se vor echivala cu mediile din liceu sau se vor recunoaște certificate specifice. Prin urmare probele de competenţe de comunicare în limba română, de competenţe de utilizare a unui calculator şi de competenţe de comunicare într-o limbă străină se echivalează sau se recunosc conform metodologiei aprobate prin ordin al ministrului Educației, în termen de 15 zile de la intrarea în vigoare a ordonanței de urgență.

Citit 580 ori Ultima modificare Vineri, 15 Mai 2020 20:39

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro