Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Potrivit unui nou ordin semnat de ministrul Educaţiei, candidaţii pentru gradaţiile de merit pot depune începând de luni, pe 25 mai, până pe 3 iunie dosarele la secretariatele şcolilor.

Iniţial, depunerea dosarelor se făcea între 25 şi 31 martie, dar procedura a fost amânată din cauza închiderii şcolilor.

Între 4 şi 12 iunie, se depun documentele justificative pentru concurs.

Între 29 iunie şi 10 iulie, se analizează dosarele şi se publică punctajele acordate.

În perioada 13 - 17 iulie, se pot depune contestaţiile online. Soluţionarea lor şi afişarea rezultatelor finale se va face până pe 30 iulie.

Citit 1021 ori Ultima modificare Luni, 25 Mai 2020 10:38

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro