Peste 50 de cazuri speciale la Evaluarea Naţională

Peste 50 de cazuri speciale la Evaluarea Naţională
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Dintre cei 4.745 de elevi care erau la începutul anului şcolar în clasa a VIII-a, s-au înscris la Evaluare Naţională 4.425 de candidaţi, ne-a informat inspectoarea generală Mioara Enache. Aceasta susţine că absolvenţii de gimnaziu vor da examen în 122 de centre, care au fost pregătite cu toate cele necesare susţinerii probelor în condiţii de securitate. 

"Avem şi câteva cazuri de elevi izolaţi care vor susţine Evaluarea în sesiunea specială. E vorba de elevi de la Toflea şi Brăhăşeşti, dar şi un copil din Galaţi, de la Şcoala nr. 24, a cărui mamă a venit din Italia pe 6 iunie. De asemenea, avem foarte multe cazuri de elevi care vor da examen în condiţii speciale, cu prelungirea timpului de susţinere a probei. Este vorba de 22 de elevi din învăţământul special, dar şi de 30 de copii cu cerinţe speciale care au fost incluşi în şcolile de masă", a mai precizat Mioara Enache. 

Evaluarea Naţională va debuta luni, 15 iunie, cu proba la Limba şi literatura română, urmând ca pe 17 iunie să aibă loc proba la Matematică.

Citit 1689 ori Ultima modificare Joi, 11 Iunie 2020 21:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.