Definitivat cu respectarea protecţiei sanitare

Definitivat cu respectarea protecţiei sanitare
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

173 de cadre didactice din judeţul Galaţi vor susţine miercuri, 22 iulie, examenul de Definitivat 2020, conform informaţiilor primite de la inspectoarea generală Mioara Enache. Definitivatul va fi organizat cu respectarea măsurilor de protecție sanitară, asta implicând distanțare fizică, adică maximum zece candidați într-o sală de clasă, triaj epidemiologic la intrare, oglinda sălii afișată pe ușă, dezinfectant pentru mâini în clase și pe hol, purtarea măștii pe toată durata probei, de la intrarea în unitatea de învățământ până la ieșire.

Inspectoarea generală susţine că la centrul de examen de la Şcoala Nr. 2 s-au făcut deja toate pregătirile necesare, inclusiv dotarea cu măşti de unică folosinţiă pentru candidaţi.

"Subiectele se vor difuza la ora 10,00, prin urmare, candidaţii sunt aşteptaţi până în ora 8,30 la centru, pentru a se face triajul şi pentru a fi repartizaţi în clase. Din momentul distribuirii subiectelor, ei vor avea la dispoziţie patru ore pentru rezolvarea tezei", mai spune Miooara Enache.

Pentru a putea promova Definitivatul, cadrul didactic trebuie să obţină o medie de 8,00, pentru care se ia în consideraţie inspecţia la clasă, portofoliul şi nota la proba scrisă.

Rezultatele iniţiale se vor afişa pe 29 iulie. Contestaţiile se depun pe 29 şi 30 iulie, iar notele finale vor fi făcute publice pe 4 august.

Citit 1326 ori Ultima modificare Luni, 20 Iulie 2020 19:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.