O gălăţeancă pe podium la un concurs internaţional de Limba engleză

O gălăţeancă pe podium la un concurs internaţional de Limba engleză
Evaluaţi acest articol
(16 voturi)

O elevă de la Colegiul Naţional "Al. I. Cuza", Diana Andreea Burlea, se numără printre câştigătorii Concursului internaţional de limba engleză KOALA, la care au participat sute de concurenţi din toată ţara. Diana Andreea Burlea este singura gălăţeancă ce a reuşit să urce anul acesta pe podium, obţinând locul al III-lea la nivelul B2. Ea s-a aflat pe podium la această competiţie şi anul trecut, când a ocupat tot locul al III-lea, la nivelul B1. 

Festivitatea de premiere se va desfăşura astăzi, online, de la ora 18,00. Evenimentul este găzduit în platforma Zoom, la link-ul: https://bit.ly/2CEn58L și transmis în direct pe Facebook, https://bit.ly/3j6I4kr.

KOALA este una dintre cele mai dinamice şi populare competiţii globale şi a construit o reală comunitate internaţională în jurul ideii care este adusă în România prin European Examination Centre. Koala International Competition este un concurs la nivel internaţional, aşadar toate documentele de examen au fost distribuite candidaţilor în original de la organizatorii internaţionali şi conţin subiecte unice la nivel european. După concurs, fişele completate de candidaţi au fost expediate către organizatori pentru a fi corectate de examinatori internaţionali, asigurând-se astfel obiectivitatea corecturii şi alinierea la nivel global a rezultatelor tuturor candidaţilor din ţările participante.

Citit 5726 ori Ultima modificare Vineri, 28 August 2020 02:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.