Echipă nouă de inspectori şcolari de specialitate

Echipă nouă de inspectori şcolari de specialitate
Evaluaţi acest articol
(18 voturi)

Cum pentru cei mai mulţi dintre inspectorii şcolari au expirat mandatele, în Consiliul de Administraţie al Inspectoratului Şcolar Judeţean s-a decis care va fi noua organigramă a acestei instituţii. Dacă la Limba şi literatura română a rămas în funcţie Daniela Angelica Nistor, la Matematică, Viorica Bujor a fost înlocuită cu profesoara de la CNVA, Veronica Grigore (propunere agreată de Societatea de Matematică din România, filiala Galaţi, aflăm de la inspectorul general Onuţ Atanasiu). Inspector de specialitate nou este şi la disciplinele Socio-umane şi Istorie, unde Camelia Nenu a fost înlocuită cu Sorin Langu, tot de la CNVA. La Educaţie Fizică şi Sport, locul profesorului longeviv pe funcţie Emilian Pătru a fost ocupat de Florin Gheţău (CNVA).

Alice Chirac de la Şcoala Nr. 28 va răspunde de învăţământul primar, în locul lui Nicolae Lazăr, care a trecut la catedră, şi în locul lui Teodor Ştefănică, devenit inspector de specialitate pe Management. La limbile străine, în locul Laurei Bălan a fost numită directoarea Şcolii din Oancea, Elena Ştefan. La Arte, la recomandarea unor profesori din domeniul artistic, noua inspectoare este profesoara de pian Diana Giurea, de la Liceul de Arte. Inspector nou este şi la Managementul Resurselor Umane, unde locul Tatianei Saulea a fost luat de profesoara Gabriela Grecu, de la Colegiul Economic "Virgil Madgearu".

Tot inspector pe management şcolar a fost numit şi actualul director al Seminarului Ortodox, Adrian Silvestru. Locul de la disciplina Religie a rămas încă neocupat, la fel şi cel de la Informatică, unde este posibil să primească postul profesoara Genia Joc, de la Colegiul "Cuza".

Citit 11869 ori Ultima modificare Marți, 01 Septembrie 2020 18:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.