O altă unitate de învăţământ închisă din cauza coronavirusului

O altă unitate de învăţământ închisă din cauza coronavirusului
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

După ce s-a anunţat că una dintre unităţile de învăţământ din municipiul Tecuci va începe anul şcolar în "scenariul roşu" (exclusiv online), din cauza unui caz de îmbolnăvire de coronavirus, acum o grădiniţă din Galaţi nu-şi va putea primi copiii. Este vorba de Grădinița cu program săptămânal nr. 32 Galați, care nu va începe noul an școlar în "scenariul verde", cu copii în clase, cum ar permite situația municipiului Galați.

Deoarece una dintre angajatele din cadrul personalului nedidactic a fost depistată pozitiv cu virusul Covid-19, Direcția de Sănătate Publică a județului Galați a decis ca unitatea de învățământ să fie închisă până pe 17 septembrie. Din acest motiv, cei 84 de copii vor desfășura programul în "scenariul roșu", adică exclusiv online.

Grădinița cu program săptămânal nr. 32 Galați este singura din municipiu care își desfășoară activitatea fără întrerupere, de luni până vineri, preșcolarii putând dormi peste noapte în sediul ei. Cu toate acestea, doar cinci copii erau înscriși în programul permanent, restul petrecându-și nopțile acasă, în familie.

Citit 3813 ori Ultima modificare Joi, 04 Februarie 2021 18:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.