Evaluaţi acest articol
(8 voturi)
1 comentariu

După ce s-a anunţat că una dintre unităţile de învăţământ din municipiului Tecuci va începe anul şcolar în "scenariul roşu" (exclusiv online), din cauza unui caz de îmbolnăvire de coronavirus, acum o grădiniţă din Galaţi nu-şi va putea primi copiii. Este vorba de Grădinița cu program săptămânal nr. 32 Galați, care nu va începe noul an școlar în "scenariul verde", cu copii în clase, cum ar permite situația municipiului Galați.

Deoarece una dintre angajatele din cadrul personalului nedidactic a fost depistată pozitiv cu virusul Covid-19, Direcția de Sănătate Publică a județului Galați a decis ca unitatea de învățământ să fie închisă până pe 17 septembrie. Din acest motiv, cei 84 de copii vor desfășura programul în "scenariul roșu", adică exclusiv online.

Grădinița cu program săptămânal nr. 32 Galați este singura din municipiu care își desfășoară activitatea fără întrerupere, de luni până vineri, preșcolarii putând dormi peste noapte în sediul ei. Cu toate acestea, doar cinci copii erau înscriși în programul permanent, restul petrecându-și nopțile acasă, în familie.

Citit 3167 ori Ultima modificare Vineri, 11 Septembrie 2020 13:23

1 comentariu

  • postat de Alegeri cu orice preț pentru PNL Joi, 10 Septembrie 2020 12:09 5.13.238.*** Link la comentariu
    7
    2

    "O altă unitate de învăţământ închisă din cauza coronavirusului" - dar nu-i așa...? După mintea guvernului PNL-orban-johannis să facem alegeri cu orice preț că doar asta ne interesează, doar asta contează pentru ei, pe când pentru domniile lor sănătatea oamenilor nu valorează nici cât negru sub unghie.

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.