Donaţie - Siderurgiştii, în sprijinul dascălilor gălăţeni

Donaţie - Siderurgiştii, în sprijinul dascălilor gălăţeni
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Siderurgiştii din combinatul Liberty Galați au donat, în prima zi de școală, tablete și carduri de internet profesorilor și învățătorilor din Galați care, până acum, nu dispuneau de aceste instrumente esențiale educației online. Acest proiect a fost derulat de Liberty Galaţi la iniţiativa Arhiepiscopiei Dunării de Jos şi în colaborare cu Inspectoratul Şcolar al Judeţului Galaţi.

”Un semn bun la deschiderea noului an școlar la Arhiepiscopie, printr-un parteneriat cu platforma siderurgică Liberty Galați, a cărei conducere a înțeles necesitatea de a oferi materiale didactice dascălilor. Cu cât aceștia au posibilități să se adreseze copiilor, cu atât și celelalte materiale cu care vom veni în sprijinul copiilor vor da randamentul așteptat”, a explicat Înalt Prea-Sfinția Sa, Casian, Arhiepiscopul Dunării de Jos, gazda evenimentului.

Donația a avut loc cu ajutorul Inspectoratului Școlar Județean Galați care a realizat o analiză în rândul cadrelor didactice, pentru a identifica necesitățile acestora. 

”Astăzi derulăm o nouă etapă de colaborare cu Arhiepiscopia Dunării de Jos. Ne adresăm acum  profesorilor care au nevoie să își susțină orele de curs, în condițiile în care sunt organizații dar și Guvernul, care acordă tablete copiilor cu posibilități reduse de achiziționare a acestor instrumente utile acum, când accentul se pune pe educația online. Vom continua acest proiect”, a declarat Bogdan Grecu, directorul general al Liberty Galați.

Citit 2160 ori Ultima modificare Sâmbătă, 26 Septembrie 2020 01:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.