Scenarii diferite pentru alte 17 unități de învățământ

Scenarii diferite pentru alte 17 unități de învățământ
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Galați a adoptat marți, 27 octombrie 2020, alte decizii cu privire la unități de învățământ din județ.

Pe scurt, din aceeași zi se aprobă scenariul II (GALBEN) de funcţionare pentru Școala Gimnazială Nr. 1 sat Fântânele, Grădinița cu Program Normal Nr. 1, sat Fântânele, Școala Primară "Marcu Zamfirel" și Grădinița cu Program Normal Nr. 1, toate acestea din comuna Scânteiești.

În aceeași ordine de idei, se aprobă scenariul I (VERDE) de funcţionare pentru Școala Gimnazială Nr. 1, Grădinița cu Program Normal Nr. 2, Grădinița cu Program Normal Nr. 3, Școala Gimnazială "Dimitrie Cantemir", Școala Gimnazială Nr. 2, Școala Gimnazială Adventistă "Matca", toate din comuna Matca.

În același scenariu se vor desfășura cursurile din șapte unități de învățământ din alte patru comune gălățene. Este vorba de Școala Gimnazială Nr. 1, sat Ciorăști și Grădinița cu Program Normal Nr. 1, sat Ciorăști, ambele din comuna Priponești, Școala Primară Nr. 1, sat Crăiești și Grădinița cu Program Normal Nr. 1 sat Crăiești, acestea două din comuna Vârlezi, Școala Gimnazială nr. 1 din comuna Foltesti, Liceul Tehnologic Nr. 1, Grădinița cu Program Normal Nr. 2 și Școala Gimnazială "Prof. Emil Panaitescu", ultimele  din comuna Cudalbi.

Citit 5047 ori Ultima modificare Marți, 27 Octombrie 2020 22:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.