Școlile din Tecuci trec în scenariul galben, din cauza COVID-19

Școlile din Tecuci trec în scenariul galben, din cauza COVID-19
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Comitetul Judeţean pentru Situaţii  de Urgenţă  (CJSU) Galați  a aprobat vineri, 12 februarie, scenariile propuse de Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) pentru unitățile de învățământ din localitățile Tecuci, Bălăbănești, Băneasa, Braniștea, Cavadinești, Fundeni, Gohor, Piscu, Poiana, Rediu, Slobozia Conachi, Suceveni și Vîrlezi.

Astfel, în urma propunerii, la Tecuci, Braniștea, Fundeni, Gohor, Poiana și Suceveni se va trece din scenariul I (verde) în scenariul II (galben). Unitățile de învățământ din Bălăbănești, Băneasa, Cavadinești, Piscu, Rediu și Slobozia Conachi vor trece din scenariul II (galben) în scenariul I (verde), iar unitățile de învățământ din Vârlezi vor trece din scenariul III (roșu) în scenariul I (verde).

Aceste decizii aprobate în ședința de vineri intră în vigoare de luni, 15 februarie.

CJSU va reanaliza săptămânal, în ziua de vineri, la propunerea ISJ, cu aprobarea Direcției de Sănătate Publică, scenariile de funcționare pentru toate unitățile de învățământ, în funcție de incidența de infectare cu noul coronavirus înregistrată în ziua respectivă în fiecare localitate.

Citit 2631 ori Ultima modificare Miercuri, 17 Februarie 2021 13:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.