Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

O instituție de învățământ preșcolar a fost închisă prin decizia Comitetului pentru Situații de Urgență Galați, după ce trei angajați ai acesteia au fost depistați pozitiv la testarea COVID-19.

Potrivit informațiilor oficiale, ar fi vorba despre angajați ai Grădiniței Nr. 45 de la Parfumul Teilor, care provin din rândul personalului auxiliar și nedidactic, deci oameni care nu vin în contact direct cu copiii. Cu toate acesta, pentru a preveni răspândirea virusului printre micuți și ceilalţi angajați, miercuri, 17 februarie, s-a luat decizia ca grădinița cu program prelungit să își suspende total cursurile care presupun prezența fizică, până pe data de 2 martie. Acest lucru presupune ca, în următoarele 14 zile, copiii înscriși la această grădiniță să facă cursuri în sistem exclusiv online, informează Prefectura Galați.

Citit 2025 ori Ultima modificare Vineri, 19 Februarie 2021 13:23

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro