Curs de management al parcurilor și zonelor de recreere

Curs de management al parcurilor și zonelor de recreere
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

În perioada 15-19 martie, pe platforma online Microsoft Teams, formator fiind Universitatea "Dunărea de Jos", Consiliul Județean Galați organizează cursul "Managementul parcurilor și zonelor de recreere", în cadrul proiectului "ESCAPELAND - Dezvoltare și promovare în comun a Turismului Activ în Bazinul Mării Negre", finanţat în cadrul Programului Operaţional Comun Bazinul Mării Negre 2014-2020.

Cursul este gratuit şi va fi structurat pe patru module: cadrul legal pentru înființarea și administrarea zonelor de agrement, planul de management al unui obiectiv turistic tip parc de distracție, protecția mediului și conservarea naturii și tendințe noi în domeniu și metode inovative de agrement. El se adresează absolvenților de studii liceale sau universitare care doresc să își îmbunătățească cunoștințele referitoare la înființarea și dezvoltarea unor activități recreative și de agrement, precum și în ceea ce privește managementul acestor activități cu respectarea legislației specifice.

Cei interesați vor depune un CV (în format Europass) și o scrisoare de intenție până pe data de 9 martie, ora 16.00, prin e-mail, la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Citit 1479 ori Ultima modificare Duminică, 28 Februarie 2021 00:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.