Pregătire gratuită pentru admitere la Actorie

Pregătire gratuită pentru admitere la Actorie
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Facultatea de Arte - Specializarea Artele spectacolului (Actorie) a Universității „Dunărea de Jos” din Galați organizează sesiuni de pregătire pentru Admiterea 2021, în care tinerii care vor să devină actori vor primi răspunsuri la toate întrebările pe care le au legate de alegerea unei cariere în teatru, ce presupune o asemenea alegere, ce resurse cere această profesie, ce beneficii aduce, ce riscuri implică, astfel încât potențialii candidați să facă alegerea potrivită pentru ei și pentru viitorul lor. Prima întâlnire va avea loc sâmbătă, 20 martie, la ora 12,00, la sediul Facultății de Arte, din str. Gării, nr. 63-65, et. 2, sala A201.

Cei interesați să urmeze acest drum vor primi informații despre programele de licență și masterat ale Facultății de Arte de la Galați și vor beneficia de sfaturi și îndrumare în procesul de pregătire pentru examenul de admitere din acest an.

Întâlnirile vor fi conduse de profesorii de Actorie de la Galați, pe care viitorii candidați vor avea șansa să îi cunoască: conf.univ.dr. Radu Horghidan, prodecan al Facultății de Arte și actor al Teatrului Dramatic „Fani Tardini”, lect.univ.dr. Florin Toma, actor și director general al Teatrului Dramatic „Fani Tardini”, Oana Mogoș, cadru didactic auxiliar la Facultatea de Arte și actriță a Teatrului Dramatic „Fani Tardini”, Paul Nedelcuță, cadru didactic auxiliar la Facultatea de Arte.

Întâlnirile sunt deschise și gratuite.

Citit 1945 ori Ultima modificare Vineri, 05 Martie 2021 11:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.