Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Profesorii de gimnaziu care vor preda educația financiară elevilor de clasa a VIII-a vor avea la dispoziție un curs de educație economico-financiară acreditat de Ministerul Educației, Banca Națională a României, Asociația Română a Băncilor, Institutul Bancar Român, Autoritatea de Supraveghere Financiară și Institutul de Studii Financiare, anunță un comunicat de presă. Cursul este gratuit și este furnizat de Institutul Bancar Român (IBR), fondat de Banca Națională a României și Asociația Română a Băncilor.
Grupul-țintă al acestui curs este personalul didactic din învățământul gimnazial care predă disciplina "Educație socială" elevilor de clasa a VIII-a. Începând cu anul de studiu 2020-2021, educația financiară a devenit materie obligatorie pentru elevii clasei a VIII-a, fiind cuprinsă în disciplina "Educație socială", precizează comunicatul.
Înscrierile la IBR se fac începând cu luna aprilie 2021, conform informațiilor afișate pe site-ul instituției www.ibr-rbi.ro.
În urma absolvirii acestui curs, cu o durată de 40 de ore, profesorii vor obține 10 credite profesionale transferabile.

Citit 533 ori Ultima modificare Marți, 06 Aprilie 2021 19:03

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro