Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați organizează, în perioada 26 aprilie - 31 mai 2021, Sesiunea de Comunicări Științifice Studențești, manifestare dedicată studenților, care se desfășoară anual în cadrul celor 14 facultăți. Manifestarea este un bun prilej de familiarizare a studenților cu activitatea de elaborare a unei lucrări științifice, dezvoltarea abilităților de comunicare și, nu în ultimul rând, este un exercițiu util în vederea elaborării și susținerii tezelor de licență și masterat. Universitatea "Dunărea de Jos" acordă diplome de participare pentru fiecare student care prezintă o lucrare și premii pentru cele mai bune lucrări științifice din fiecare secțiune. Din cauza pandemiei de coronavirus, lucrările se vor desfășura online. Cei care doresc să se înscrie găsesc mai multe informații pe site-ul evenimentului, www.scss.ugal.ro.

Citit 398 ori Ultima modificare Miercuri, 14 Aprilie 2021 00:56

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro