Evaluaţi acest articol
(13 voturi)
1 comentariu

Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați a fost inclusă în IMPACT Rankings 2021, clasament mondial realizat de publicația britanică Times Higher Education (THE). Instituția de învățământ superior din Galați ocupă poziția a cincea în clasamentul celor 10 universități de prestigiu din România.
Topul IMPACT Rankings 2021 include 1.115 universități din 94 de țări și regiuni ale lumii, iar Universitatea gălăţeană se află, la nivel mondial, în a doua jumătate a clasamentului, mai exact pe locul 636.
Clasamentele Times Higher Education World University Rankings (THE-WUR) sunt singurele analize globale de performanță ce evaluează universitățile în raport cu obiectivele de dezvoltare durabilă pentru universități stabilite de Organizația Națiunilor Unite.
Cel mai bine cotate în IMPACT Rankings 2021 par să fie universităţile din Australia.

Citit 2584 ori Ultima modificare Miercuri, 28 Aprilie 2021 15:09

1 comentariu

  • postat de profesor Sâmbătă, 01 Mai 2021 11:51 193.231.148.*** Link la comentariu
    0
    2

    Exista un progres evident al Universitatii si trebuie facute eforturi pentru mentinerea in topurile nationale si internationale! Felicitari comunitatii academice de la Dunarea de Jos!

    Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro