Evaluaţi acest articol
(8 voturi)
1 comentariu

Alexandra-Ionelia Diaconiță, doctorandă la Universitatea "Dunărea de Jos", a primit premiul "Best Presentation Award" la cea de-a şasea ediţie a Conferinței internationale în domeniul energiei curate, desfășurate, anul acesta, între 15 și 17 aprilie, la Barcelona.
"Sunt mândră de acest rezultat, este un imbold, mai ales că este prima mea conferință internatională la care particip. Consider că acest premiu a venit ca o încurajare pentru a-mi continua cercetările în domeniu. Totodată, îmi oferă certitudinea că munca depusă în realizarea acestor studii, încă din timpul programului de masterat, nu a fost în zadar", a spus Alexandra-Ionelia Diaconiță.
La ediția din acest an au fost înscrise peste 70 de lucrări din 23 de țări, România fiind reprezentată doar de profesorii și doctoranzii de la Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați, de unde au participat opt cadre didactice şi doctoranzi, printre care profesorii Eugen și Liliana Rusu, de la Facultatea de Inginerie, care au mai fost invitaţi şi la ediţiile anterioare.

Citit 1461 ori Ultima modificare Marți, 27 Aprilie 2021 20:14

1 comentariu

  • postat de Iacoban Miercuri, 28 Aprilie 2021 11:14 5.2.209.*** Link la comentariu
    0
    5

    Felicitari Alexandra-Ionelia Diaconiță. Dar care sunt si celelalte cadre didactice participante? Sau nu conteaza decat familia de "oameni de stiinta" Rusu? Mare mizerie!

    Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro