Doctorandă din Galaţi, premiată la Barcelona

Doctorandă din Galaţi, premiată la Barcelona
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Alexandra-Ionelia Diaconiță, doctorandă la Universitatea "Dunărea de Jos", a primit premiul "Best Presentation Award" la cea de-a şasea ediţie a Conferinței internationale în domeniul energiei curate, desfășurate, anul acesta, între 15 și 17 aprilie, la Barcelona.

"Sunt mândră de acest rezultat, este un imbold, mai ales că este prima mea conferință internatională la care particip. Consider că acest premiu a venit ca o încurajare pentru a-mi continua cercetările în domeniu. Totodată, îmi oferă certitudinea că munca depusă în realizarea acestor studii, încă din timpul programului de masterat, nu a fost în zadar", a spus Alexandra-Ionelia Diaconiță.

La ediția din acest an au fost înscrise peste 70 de lucrări din 23 de țări, România fiind reprezentată doar de profesorii și doctoranzii de la Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați, de unde au participat opt cadre didactice şi doctoranzi, printre care profesorii Eugen și Liliana Rusu, de la Facultatea de Inginerie, care au mai fost invitaţi şi la ediţiile anterioare.

Citit 2778 ori Ultima modificare Marți, 27 Aprilie 2021 20:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.