Școala Nr. 33 a fost modernizată cu fonduri europene

Școala Nr. 33 a fost modernizată cu fonduri europene
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Primăria municipiului Galați a anunțat încheierea lucrărilor de modernizare la Școala Nr. 33 (din Micro 39), în cadrul unui proiect cu fonduri europene.
Obiectivul general al proiectului a vizat asigurarea accesului, calității și a atractivității educației în școlile din municipiul Galați, în scopul creșterii ratei de participare la învățământul obligatoriu, reducerii abandonului școlar și a părăsirii timpurii a școlii, conducând la o rată mai mare de absolvire a învățământului obligatoriu și la creșterea ratei de tranziție spre niveluri superioare de educație.
Cu această ocazie, Ionuț Pucheanu, primarul municipiului Galați, a precizat: "Continuăm investițiile în educație. La Școala Nr. 33, am prevăzut modernizarea și reabilitarea corpurilor A și B, reabilitarea și dotarea terenurilor de sport, achiziționarea de echipamente IT și mobilier urban pentru curtea școlii. Totul din dorința de a le oferi copiilor cele mai bune condiții. Un an școlar bun, rodnic și plin de satisfacții, tuturor copiilor, profesorilor și părinților!".
Beneficiarii direcți ai proiectului sunt: elevii înscriși în învățământul primar și gimnazial, în număr de 468, cadrele didactice și personalul didactic auxiliar, precum și personalul nedidactic. Beneficiarii indirecți sunt copiii de vârstă preșcolară care în următorii ani vor frecventa cursurile în cadrul Școlii Gimnaziale Nr. 33, precum și întreaga comunitate locală.
Valoarea totală a proiectului este de 6.475.057,45 lei, din care valoarea eligibilă nerambursabilă din Fondul European de Dezvoltare Regională este de 6.345.427,03 lei.

Citit 1808 ori Ultima modificare Joi, 16 Septembrie 2021 01:34

Mai multe din această categorie:

2 comentarii

 • postat de sitizan
  Luni, 20 Septembrie 2021 12:07
  5.13.213.***
  cat ne mai laudam cu o treaba neterminata...
  0
  0
  Raportează
 • postat de Elev
  Luni, 20 Septembrie 2021 09:08
  89.136.5.***
  Afara-i vopsit gardul, înăuntru-i leopardul ! Mobilierul vechi,scorojit,dar au schimbat geamurile termopan cu alte geamuri termopan ! Au dispărut perdelele și draperiile,iar acum se strâng bani (tot de la părinți) pentru alte draperii și perdele
  0
  0
  Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro