Peste 200 de locuri libere la liceu în a doua sesiune

Peste 200 de locuri libere la liceu în a doua sesiune
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Inspectoratul Școlar Județean anunţă că sunt libere, pentru a doua sesiune de admitere la liceu, 243 de locuri la clasa a IX-a. Cele mai multe - 33 - sunt la Colegiul de Industrie Alimentară "Elena Doamna". 20 de locuri sunt neocupate la "Dumitru Moţoc", 22 la "Anghel Saligny", 16 la Marină şi 14 la "Aurel Vlaicu". La Liceul "Carol I" CFR este liber un singur loc.

Au rămas locuri şi la clasele bilingve - 19 la Economic - bilingv franceză şi 5 la Colegiul Naţional "Vasile Alecsandri" - la bilingv germană Ştiinţele naturii. Tot la Ştiinţele naturii s-a eliberat un loc la Colegiul Naţional "Calistrat Hogaş" din Tecuci şi unul la Matematică-Informatică la "Cuza".

Probe de aptitudini se vor da şi pentru cele 17 locuri la Patrimoniu şi 7 la Teologie de la Seminarul Teologic, iar la Liceul de Arte sunt 7 locuri la Coregrafie, 2 la Arte plastice şi 2 la Muzică. Liceul cu Program Sportiv are 3 locuri la Instructor sportiv şi unul la Ştiinţele naturii.

La Liceul "Sf. Maria" sunt 2 locuri libere la Filologie şi unul la Industrie textilă, la "Racoviţă" - 2 la Ştiinţele naturii, la "Radu Negru" - un loc la Electronică, iar la "Paul Dimo" - unul la Mecanică.

Sunt 11 locuri libere la Comerţ la Bereşti, 9 la Tg. Bujor, 11 la Cudalbi şi 17 la Corod. La Tecuci, sunt 2 locuri la "Ovid Caledoniu", 6 la "Elena Caragiani" şi unul la Colegiul Agricol.

Citit 1985 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.