O zi bună de pus în cămările de bunătăţi ale sufletului. Daruri pentru copiii Grădiniţei din Smulţi

O zi bună de pus în cămările de bunătăţi ale sufletului. Daruri pentru copiii Grădiniţei din Smulţi
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Cu flori în prag, zâmbete şi inimi larg deschise. Aşa ne-au aşteptat copiii de la Grădiniţa din Smulţi, care ştiau că venim cu daruri pentru ei, daruri pregătite de părinţii, copiii şi educatoarele de la Grădiniţele din Galaţi "Motanul Încălţat", "Voinicelul" şi "Alice".

Dulciuri, fructe, rechizite, cărţi, jocuri şi jucării au scos din cutiile mari mânuţele nerăbdătoare ale puilor de om din comuna aflată în inima judeţului. Dar nu vă puteţi imagina ce feţişoare au făcut când au văzut că toate acestea au fost aduse "la pachet" cu o altă surpriză. Însuşi Spiderman (Gabriel Soare) s-a aflat alături de educatoarele venite să împartă darurile. Pentru el, copiii s-au întrecut în a recita şi cânta. Dar adevăratul spectacol a fost răsăritul de soare din ochii lor când au bătut palma cu supereroul sau când au început să despacheteze jocurile şi să-l invite să se joace cu ei. La început, mai timizi. Apoi au venit să-i încerce muşchii cu degeţelele, l-au întrebat unde şi-a lăsat plasa şi care e numele soţiei lui, ba chiar i-au recitat şi nişte versuri cu dedicaţie: "Am acasă pe tavan/ Un păianjen Spiderman", spre amuzamentul tuturor. Cea mai mare veselie a fost însă când Spiderman a scos kitul de făcut tatuaje cu sclipici. Zeci de mânuţe s-au întins spre el, dornice să primească un asemenea suvenir. Vă imaginaţi cât de valoros a fost pentru ei, mai ales că mulţi provin din familii nevoiaşe, care nu şi-au permis măcar o vizită la oraş, ce să mai vorbim de o sală de joacă. Supereroul nostru i-a răsfăţat pe fiecare, întrebând cu răbdare ce tatuaj îşi alege şi ce culoare la sclipici. A fost o zi pe care, cu siguranţă, o vor păstra cu grijă în cămările sufletului, acolo unde se strâng toate bunătăţile vieţii.

"Se spune că a dărui nu este o obligație, ci un privilegiu. Iar noi am fost onorați și emoționați să venim cu daruri, încă o dată, la Grădinița Smulți, unde am asigurat celor două grupe de grădiniță și clasei pregătitoare rechizite, jucării și cărți, atât de necesare activității, astfel încât acestor copii să le fie asigurat dreptul la educație. Bineînțeles, nu au lipsit surprizele, cele dulci, și bucuria unei zile extraordinare, cu cântec, joacă și emoție. Totul a fost posibil doar datorită generozității părinților, copiilor și educatoarelor grădiniței noastre, împreună cu Hashtag Events, de unde a venit Spiderman, și Demfruct SRL, cărora le mulțumim că, încă o dată, au fost alături de noi în acest demers", a declarat directoarea Grădiniţei "Motanul Încălţat", Mirela Teodora Badiu.

Citit 2088 ori Ultima modificare Joi, 10 Noiembrie 2022 18:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.