O altă pierdere în familia învăţământului gălăţean

O altă pierdere în familia învăţământului gălăţean
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Comunitatea gălățeană a mai pierdut, din păcate, un dascăl de mare calitate. După cum a anunțat, pe pagina de facebook a instituției de învățământ, Școala Gimnazială "Grigore Moisil", a plecat dintre noi doamna învăţătoare Ecaterina Oblâncescu, despre care atât foştii elevi, cât şi foştii colegi din şcoala situată în cartierul Micro 13B al Galaţiului au doar amintiri minunate. Descrisă de cei care au cunoscut-o drept un cadru didactic extraordinar, doamna învăţătoare a ajutat la formarea a zeci de generaţii de copii, cărora a încercat să le insufle nu doar dragostea pentru carte, ci şi respectul reciproc şi dragostea pentru oameni, pentru mediul înconjurător şi toate fiinţele. Toţi cei care i-au fost apropiaţi s-au rugat pentru vindecare pe tot parcursul luptei sale cu boala, care, din păcate, a fost imposibil de învins.

Foştii colegi i-au dedicat un gând bun care să o însoţească pe ultimul drum: "Din nefericire, familia Şcolii Gimnaziale Grigore Moisil a pierdut un membru de seamă, pe doamna învățătoare Ecaterina Oblâncescu, o doamnă blândă, elegantă, un profesionist desăvârșit. Regretăm nespus dispariția colegei noastre! Condoleanțe familiei! Drum lin și lumină veșnică!".

 Cei care doresc să-i aducă un ultim omagiu doamnei învăţătoare Ecaterina Oblâncescu o pot face la Biserica Sf. Antim, din Micro 13b. 

Citit 5360 ori Ultima modificare Marți, 22 Noiembrie 2022 13:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.