La Scânteieşti peste 250 de elevi vor rămâne în frig

La Scânteieşti  peste 250 de elevi vor rămâne în frig
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Primarul din Scânteieşti, Ghiorghe Bute susţine că cei 250 de elevi  de la şcolile din comună vor rămâne în curând fără căldură, chiar când va veni gerul. „Nu mai am bani. Şcolile se încălzesc pe gaz lichefiat şi nu mai sunt bani decât pentru două săptămâni. Ca să le dăm totuşi elevilor căldură, am renunţat la iluminatul public, dar chiar şi aşa în două săptămâni nu vom mai avea deloc fonduri. Situaţia este alarmantă, mai ales că până atunci  vom intra serios în iarnă”, susţine primarul. Acesta mai spune că, fiind de la PSD, n-a primit la rectificare niciun leu.

Partea cea mai proastă este că nici nu crede că se va rezolva ceva: „Am fost la Prefectură, am anunţat care e situaţia şi am fost  trecut, ca şi  cu alte ocazii, pe listă. Cum nu s-a rezolvat nimic nici cu ceva timp în urmă, nu se va rezolva probabil nici acum”, spune sceptic edilul de la Scânteieşti.     

Cum şi nouă prefectul Paul Florea ne-a declarat că totuşi va încerca să găsească o soluţie rămâne de văzut dacă se va ţine de cuvânt.

Citit 1713 ori Ultima modificare Miercuri, 23 Noiembrie 2011 17:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.