În unele şcoli nu se învaţă pe 2 decembrie

În unele şcoli nu se învaţă pe 2 decembrie
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Inspectoratul Şcolar Judeţean le-a dat posibilitatea consiliilor de administraţie din şcoli să decidă dacă vor face cursuri  sau nu pe data de 2 decembrie, cu condiţia ca în şcolile în care va fi zi liberă să se recupereze orele.

„Nu ştim exact câte şcoli au ales să nu înveţe pe 2 decembrie, pentru că nu am vrut să ne amestecăm în aceste probleme. Ştim că există  unităţi de învăţământ unde s-a recuperat deja materia, aşa cum există şi altele care au ales să desfăşoare un program normal”, ne-a declarat inspectorul general-adjunct Onuţ Atanasiu. Acesta susţine că cele mai  multe unităţi  care şi-au luat liber şi vineri pe 2 decembrie sunt din municipiul Galaţi, unde sărbătoarea a început deja de ieri, profesorii având dreptul să decidă  dacă fac manifestări dedicate Zilelor  Galaţiului sau dacă fac ore. În mediul rural, cea mai mare parte a unităţilor de învăţământ vor face carte.   

Ca urmare, la şcolile unde nu se învaţă vineri, elevii şi profesorii vor  intra  de astăzi într-o minivacanţă  de patru zile.

 

Citit 7044 ori Ultima modificare Miercuri, 30 Noiembrie 2011 16:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.