Studenţii şi cultura, de 50 de ani împreună

Studenţii şi cultura, de 50 de ani împreună
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

„50 de ani de cultură studenţească la Galaţi” au fost sărbătoriţi duminică seară la „Gala aniversară a Casei de Cultură a Studenţilor”, în sala de spectacole a instituţiei. Invitaţi la eveniment au fost oameni ai presei, reprezentanţi ai instituţiilor culturale locale, ai caselor de cultură studenţeşti din ţară, ai ONG-urilor, tineri care activează în CCS, angajaţi ai CCS şi colaboratori.

„Mă simt norocos, pentru prima dată în viaţă, să prind aceste vremuri în Casa de Cultură a Studenţilor şi să pot avea responsabilitatea de a organiza gala de 50 de ani de activitate. Pentru o instituţie mică, pe care o avem noi, 50 de ani pot însemna o istorie pe alocuri încurcată, tumultoasă, dar niciodată plictisitoare. Le mulţumesc angajaţilor care au muncit cu pasiune, atât celor din prezent, cât şi celor care au ieşit la pensie. Şi trebuie să le mulţumesc studenţilor, dar şi spectatorilor. Ne vedem la fiecare gală festivă sau aniversară, încât îmi permit să mă laud cu 300 de prieteni”, a spus Cristian Mortu, directorul CCS Galaţi.

Gala aniversară a prilejuit acordarea distincţiilor onorifice, realizate de artistul plastic Gheorghe Andreescu, celor care au sprijinit instituţia în activităţile desfăşurate de-a lungul anilor. Cristian Mortu a oferit distincţii studenţilor care activează în CCS, reprezentanţilor caselor de cultură a studenţilor din ţară, reprezentanţilor presei, instituţiilor culturale din oraş, ONG-urilor. Plachetă onorifică a primit şi „Viaţa liberă”, aceasta fiind înmânată colegului nostru Marius Ţuca, editor coordonator al ziarului.

Citit 4536 ori Ultima modificare Luni, 19 Decembrie 2011 17:57

3 comentarii

 • postat de mihai
  Joi, 22 Decembrie 2011 23:10
  Dar Domnul Tuca este un mare editor care si-a mai dat si un doctorat, dar se poate sa nu i se acorde premii, eu propun sa i se dea un premiu pentru intreaga activitate 3ani a studiat cele vedete autohtone si le-a comasat numele sau le-a contopit sau le-a contras cum se exprima dansul mai deunazi.
  0
  0
  Raportează
 • postat de mihai
  Joi, 22 Decembrie 2011 23:07
  Care o fi rolul acestei case(sa mai scoata unii niste salarii)? Eu am 9 ani de cand sunt in universitatea asta si nu prea am auzit mari specatacole sau sa vad ceva anunturi. Sa adune si ei studenti de pe la toate facultatile sa faca spectacole de teatru serbari gale (banii pt aceste evenimente unde s-or fi ducand nimeni nu stie).
  0
  0
  Raportează
 • postat de prieten
  Marți, 20 Decembrie 2011 11:18
  La Multi Ani Casa de Cultura a Studentilor si sa continuati sa faceti numai lucruri bune ca si pana acum. Casa de Cultura este a studentilor si asa sper sa ramana.
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.