Cine este noul inspector general şi care sunt obiectivele la IŞJ

Cine este noul inspector general şi care sunt obiectivele la IŞJ
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Laura Marin, actuala inspectoare generală are deja experienţă în ISJ, ea îndeplinind funcţia de inspector de matematică, timp de şase ani, în perioada 2002-2008, fiind apoi inspector general-adjunct între 2008-2009. Deţine şi un master în management educaţional şi a promovat recent şi examenul pentru experţi în educaţie. A absolvit Facultatea de Matematică din cadrul Universităţii din Bucureşti şi s-a titularizat în 1996, cu nota 9,95 la Liceul Teoretic „Dunărea”, de unde s-a transferat în 2006 la CNVA.

Atât în 2011, cât şi în 2012 a avut elevi în lotul judeţean care au reprezentat Galaţiul la faza naţională a olimpiadei de matematică, dar şi numeroase premii la concursurile interjudeţene.

Despre obiectivele pe care le va îndeplini la ISJ, noua inspectoare generală, spune că sunt pe termen scurt şi că vor avea în principal organizarea examenelor naţionale din vara aceasta. „Va fi foarte mult de muncă şi va trebui să ne concentrăm pe o organizare cât mai bună. De aceea, consider că nu este momentul să schimbăm directorii. Avem nevoie de oameni cu experienţă”, a declarat Laura Marin. 

Conform surselor, Laura Marin va sta la conducerea ISJ doar până la 1 septembrie, cu această dată urmând să se facă alte delegaţii. Se vorbeşte în continuare de posibilitatea ca Gelu Homner să fie generalul pe care îl va susţine USL-ul în cazul în care va câştiga alegerile.

Citit 10520 ori Ultima modificare Joi, 10 Mai 2012 20:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.