La început de an şcolar, şapte inspectori noi la ISJ

La început de an şcolar, şapte inspectori noi la ISJ
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

La an şcolar nou şi schimbare de guvern, era normal ca şi echipa Inspectoratului Şcolar Judeţean să fie primenită. Astfel, cadrele didactice vor lucra cu oameni noi la unele compartimente.

La istorie, Mihai Şonei (care a mai fost inspector) va veni în locul profesorului Sorin Langu, care va trece la catedră. Locul Andrei Ionescu - numită directoare la Pedagogic - va fi luat de Iuliana Trifan, tot profesoară de chimie. Mioara Enache va fi inspector de management. Ana Secrieru, cea care a fost inspectoare la preşcolari în urmă cu patru ani, va veni din nou pe post de inspector educativ şi inspector la învăţământul special. Locul Marianei Dragu de la învăţământ preprimar va fi luat de Loureth Oprea. Inspector pe zona Tecuci a fost numită Alice Cristache, în locul profesoarei Eugenia Olariu. Adriana Dănilă, directoarea-adjunctă de la Şcoala Nr. 40, va ocupa funcţia de inspector de specialitate la fizică şi informatică.

Octavian Pătraşcu - cel care avea jumătate de normă la mentorat - a primit şi jumătate de normă la management, iar jumătatea de normă de la inspector de arte (liberă în urma demisiei lui Dan Eugen Drăgoi) îi va reveni lui Marcel Lazăr, inspector la învăţământ primar.

Citit 12821 ori Ultima modificare Miercuri, 29 August 2012 17:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.