Profesori traşi în piept la bani
Foto: Primarul din Griviţa, Niţă Chebac

Profesori traşi în piept la bani
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cadrele didactice din Griviţa susţin că nu şi-au primit în întregime banii cuveniţi anul trecut pe hotărârile judecătoreşti executorii. „Chiar îşi bat joc de noi. După ce că ne amăgesc cu câte 5 la sută pe an din suma cuvenită, şi aceia plătiţi în două tranşe de câte 2,5 la sută, nici măcar nu ne-au dat toţi banii. Am primit doar jumătate dintre ei”, se plâng dascălii de la şcolile din comună.

După ce iniţial ne-a spus că le-a dat toţi banii, primarul Niţă Chebac a revenit asupra declaraţiei, susţinând că dacă nu s-a primit toată suma e vina contabilului şcolii şi a Finanţelor: „În nota de fundamentare trimisă de la şcoală au cerut 17.000 de lei. De la Finanţe ni s-au aprobat 13.000 de lei. Dar diferenţa de 4.000 nu reprezintă jumătate din sumă, cât se plâng ei că n-au primit. S-a greşit în nota de fundamentare, iar Finanţele n-au avut bani mai mulţi”, spune Niţă Chebac.

Acesta a mai declarat că prin contabilul de la Primărie va face demersuri pentru recuperarea sumei, dar nu ştie ce şanse vor fi având în vedere că bugetul nici nu este aprobat, iar cei de la Finanţe spun tot timpul că nu sunt bani.  

Citit 5721 ori Ultima modificare Joi, 07 Martie 2013 17:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.