Cinci candidaţi pentru funcţiile de decan la "Arte" şi "Medicină"

Cinci candidaţi pentru funcţiile de decan la "Arte" şi "Medicină"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cinci cadre didactice şi-au depus candidatura pentru funcţiile de decan de la Facultatea de Arte şi de la cea de Medicină şi Farmacie. La Facultatea de Arte s-au înscris profesorii Valentin Tăbăcaru, Corneliu Dumitru şi Gabriel Bulancea (actalul decan interimar), iar la Medicină fotoliul de decan va fi disputat de profesorii Mihaela Dobre şi Costinela Georgescu (actualul interimar). Până pe 15 martie sunt programate cele două avizări ale candidaturilor.

Citit 2628 ori Ultima modificare Vineri, 08 Martie 2013 17:08

7 comentarii

 • postat de Hypocrates
  Marți, 12 Martie 2013 15:38
  Mai ,,romane,,,nu sunt medic dar stiu ce inseamna termenul de PERFORMANTA;am afirmat ca FACULTATILE DE MEDICINA SI ARTE din urbea noastra nu au profesori de tinuta celor din Bucuresti,Iasi,Cluj ,Tg.Mures!!!Ca sa dau un simplu exemplu ,poti sa compari o somitate ca IOANIL SINESCU sau IRINEL POPESCU cu anonimii care tin cursuri la facultatea noastra de medicina???Poti sa compari la canto un profesor ca MARIANA NICOLESCO .preda la Brasov,ce-i drept,dar este exemplul care mi-a fost in minte ,poti sa compari o astfel de personalitate cu nus'ce artist necunoscut din Galati,numit sa predea canto in tara unde au stralucit HERLEA ,SPIESS,ZENAIDA PALLY ,OHANEZIAN ETC. ETC. ETC???
  0
  0
  Raportează
 • postat de romanul
  Marți, 12 Martie 2013 08:24
  Daca dv. care criticati aveti creier, va invitam sa participati la concursul de decan. Este loc pentru toata lumea inteligenta care isi da cu parerea la comentariile critice...? Cunoasteti termenul de personalitate incat sa va dati cu parerea? Toti cei nemultumiti au totusi o solutie. Sunteti liberi sa migrati in tarile calde, cu bani multi si viata paradisiaca. Vom afla de voi si faptele voastre la televizor. Daca nu poti pune un umar pentru tara aceasta te rog lasa parerea mica. Ma bucur ca exista Facultatea de Medicina la Galati si felicitari celor care au infiintat-o.
  0
  0
  Raportează
 • postat de alex
  Luni, 11 Martie 2013 08:34
  Ma mir ca nu s-a inscris si Dobos... Intre atati competenti :))
  0
  0
  Raportează
 • postat de HYPOCRATES
  Duminică, 10 Martie 2013 15:26
  aCELEASI COMENTARII SI DESPRE MARILE FACULTATI DE TEATRU SI CANTO!!!
  0
  0
  Raportează
 • postat de hypocrates
  Duminică, 10 Martie 2013 15:23
  Daca la Galati se cheama ca avem facultate de medicina,atunci Bucurestiul,Iasul,Clujul,Tg._Mures,orase in care sunt concentrate cele mai multe celebritati din lumea medicala,atunci ce mai au???!!! Ca de facultatea de arte ,saraca ,ce sa mai vorbim!!!Unii au uitat sfatul latinilor intelepti:NON MULTA,SED MULTUM!!!,DAR LA NOI,BANII SA IASA,CATEDRE,FUNCTII, ETC, ETC, ETC, CA MARII DOCTORI,DINTRE CEI TINERI MAI ALES,NE PLEACA PE CAPETE,SI MULTA DREPTATE AU ,CA O VIATA AVEM ,NU???!!!
  0
  0
  Raportează
 • postat de ILUSTRE si NECUNOSCUTE !!!
  Duminică, 10 Martie 2013 09:27
  NU POTI DECAT SA TE AMUZI CAND VEZI CE "PERSONALITATI " CANDIDEAZA LA FUNCTIA DE DECAN AL FACULTATII DE MEDICINA !!!
  ACESTE DOAMNE ILUSTRE SI NECUNOSCUTE IMI AMINTESC DE DECANUL FACULTATII DE CONSTRUCTI-PODURI DIN BUCURESTI CARE A PROIECTAT PODUL DE TRECERE PESTE CALEA FERATA BUCURESTI-CONSTANTA . L-A PROIECTAT ASA DE BINE CA DUPA CE A FOST TERMINAT A CONSTATAT CA LOCOMOTIVA NU POATE TRECE PE SUB ACEST POD !!! E CLAR CA TOV.DECAN AVEA SI TUPEU DAT DE PARTID !!!
  REGRET CU AMARACIUNE CA TOATA PLEAVA SI TOATE NULITATILE DEVIN AZI "OAMENI DE STIINTA" "PERSONALITATI" CUNOSCUTE IN TOATA LUMEA PE CARE NU LE STIE NIMENI !!!
  IN ACEST TIMP SUTE DE MII DE DOCTORI BUNI PROFESIONISTI S-AU DUS IN CELE 4 ZARI ALE LUMII UNDE SUNT APRECIATI ,RESPECTATI SI BINE PLATITI !
  NU VA MAI MIRATI DRAGI COMPATRIOTI CA TARA ACEASTA A AJUNS INTR-O FUNDATURA DIN CARE GREU VA IESI ; DAR CE LE PASA TOVARASILOR --- FUNCTII SA FIE --- NU-I BAI DACA NU AI NIMIC IN CREIER !!!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Preda
  Sâmbătă, 09 Martie 2013 19:04
  Este o rusine ca Facultatea de Medicina sa fie condusa de una din aceste necunoscute.Domnule Rector treziti-va,decanul unei asemenea unitati trebuie sa fie o personalitate a lumii medicale,mai ales cand toata lumea stie cam ce cadre medicale au ajuns profesori universitari la aceasta Facultate,iar cand esti bolnav te urci in tren si mergi la Bucuresti sau Iasi.Rusine!!!
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.