Vezi care sunt cei mai buni elevi la fizică din judeţ

Vezi care sunt cei mai buni elevi la fizică din judeţ
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

S-a stabilit care sunt cei 14 elevi care vor reprezenta Galaţiul la faza naţională a Olimpiadei de Fizică, ce se va desfăşura la Satul Mare. La gimnaziu au fost selectaţi nouă elevi. Cinci sunt de la CNVA: Radu Bălan, Teodor Covalea şi Răzvan Gheorghiţă de la clasa profesoarei Daniela Domnişoru, Mihaela Carp şi Ioana Buţu de la clasele profesorului Mihai Vasiliu. S-au mai calificat Cristian Vijelie de la Şcoala Nr. 29, profesoară Cătălina Caragea, Alexandru Grigore de la Şcoala Nr. 28, profesoară M. Oprea şi de la Şcoala Nr. 5, clasele profesoarei Lucia Popa – Andrei Maftei şi Alexandru Halip.   
La liceu, aproape toţi componenţii lotului pentru naţională sunt de la CNVA, cu excepţia lui Dorin Clisu de la Pedagogic (profesoară Simona Tătaru). De la CNVA, clasele lui Mihai Vasiliu, s-au calificat Bianca Buţurcă, Vlad Şoltuz, Răzvan Stan, dar şi Adrian Slătineanu pregătit de Vasile Ciuchină.

Citit 3550 ori Ultima modificare Miercuri, 20 Martie 2013 17:56

5 comentarii

 • postat de cetatean
  Vineri, 22 Martie 2013 15:25
  Mult succes!!!
  0
  0
  Raportează
 • postat de profesor
  Vineri, 22 Martie 2013 09:39
  Elevi olimpici doar la fizica?
  0
  0
  Raportează
 • postat de E.M.
  Joi, 21 Martie 2013 22:26
  Nu sunt singurii calificati. Unii dintre elevii exceptionali la fizica (cu rezultate excelente) au fost nevoiti sa renunte la etapa nationala desi erau calificati (cu punctaje mult mai bune decat cei "selectati"=ramasi).
  Ministerul Educatiei repeta si in acest an greselile perpetuate de-a lungul ultimei perioade triste a invatamantului nostru, de a NU PERMITE elevilor capabili de performante inalte sa participe la mai multe olimpiade nationale in acelasi an. Astfel, unora dintre cei mai buni copii ai Romaniei le este FURATA sansa de a reprezenta tara la concursurile internationale.
  Felicitari domnului primar al orasului nostru care a decis sa ofere olimpicilor nationali 0,0000...01 % din veniturile incasate de catre un fotbalist galatean (cu mari sanse de a promova in Liga a -II-a).
  0
  0
  Raportează
 • postat de Tocilarul catre Opinia Publica
  Joi, 21 Martie 2013 13:42
  Distinsa doamna Opinia publica,daca este vorba de domnul Nazare mai lasati tamaierile,desi este postul si probabil se practica ,sunt la moda;acest arivist a ros un ciolan pana in '89 ca presedinte pe judet la pionieri apoi s-a reprofilat ,slujind cu acelasi sarg subt noua ocarmuire ,sa lase locul la cei mai tineri ,mai inventivi si dornic cu adevarat sa mai schimbe cate ceva in sitemul osificat si ineficient care este invatamantul actual...Moda vintage in invatamant a trecut ,lasati-i pe tineri sa pregateasca generatia viitorului ,numai ei si9mt pulsul acesteia cu adevarat!!!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Opinia publica
  Joi, 21 Martie 2013 13:03
  ,,A lauda din toata inima actiunile frumoase inseamna intr-un fel a participa la ele''spunea La Rochefoucauld.Felicitari atat elevilor cat si profesorilor si sa ne reprezinte cu onoare asa cum au facut-o si in trecut.Doamna Penciu, va rugam sa ne tineti la curent si cu actiunile desfasurate la CCD ,cu activitatea prodigioasa a directorului acesteia,care nu stiu de ce imi face impresia unei persoane foarte active ,dornica de informare si de noutati din diferite domenii(?).Exista o monitorizare reciproca!
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.