Porţi Deschise la Universitatea “Danubius”! (P)

Porţi Deschise la Universitatea “Danubius”! (P)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Astăzi, liceenii, părinţii acestora, precum şi licenţiaţii care doresc să urmeze cursurile unuia dintre programele de masterat ale Universităţii „Danubius” au posibilitatea de a experimenta o zi din viaţa de student danubian şi de a descoperi culisele unei cariere de succes garantate de absolvirea specializărilor oferite de această universitate.

Întreaga comunitate academică Danubius vă aşteaptă astăzi, la ora 12.30, la intrarea în Corpul A al campusului universitar. După o scurtă prezentare a Universităţii, vom parcurge un tur al campusului cu vizitarea celor mai importante departamente ale Universităţii, oaspeţii având posibilitatea de a asista la ore de curs şi de seminar, în funcţie de domeniile şi programele de studii vizate.

Laboratoarele moderne de criminalistică, informatică, limbi străine, clinică judiciară, precum şi editura, biblioteca, imprimeria, studioul Get TV vor fi deschise pentru cei care ne vizitează astăzi.

Experienţa anilor trecuţi a demonstrat curiozitatea tinerilor de a vizita Rectoratul, dar şi Cabinetul Fondatorului şi de a discuta faţă în faţă cu cei care conduc această Universitate, musafirii fiind aşteptaţi cu braţele deschise şi cu  multe răspunsuri şi soluţii pentru o alegere înţeleaptă din multitudinea de oportunităţi în carieră prezente în oferta educaţională a Universităţii „Danubius”.

Programul acestei zile se va încheia cu extragerile Tombolei Zilei Porţilor Deschise, liceenii din clasele a XII-a având posibilitatea de a pleca acasă cu unul dintre premiile de ultimă tehnologie care intră în această tombolă: tablete şi smartphone-uri.

Înscrie-te şi tu la Ziua Porţilor Deschise şi beneficiază de 50% reducere din taxa de înscriere!

Pentru detalii: 0733180311: Ana Alina Dumitrache – Şef Birou Relaţii Publice.

Vă aşteptăm!

Citit 2256 ori Ultima modificare Joi, 16 Mai 2013 16:41