Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
8 comentarii

Alina Cristea, elevă în clasa a VIII-a la Şcoala Nr. 29 a câştigat premiul I la faza internaţională a Olimpiadei de Limbă, Literatură şi Spiritualitate Românească, ce s-a desfăşurat, săptămâna aceasta, la Oradea. Ea a fost însoţită de profesoara care a pregătit-o, Mariana Mihai: „Am trăit emoţiile profesorului care a fost răsplătit cu laurii unei victorii mai preţioase decât orice beneficiu imediat. Sunt mândră de Alina, eleva mea cu harul slovei, întregul colectiv al Şcolii Nr. 29 este mândru, deoarece prin reuşita ei se reflectă efortul întregii bresle a dascălilor”, ne-a declarat profesoara olimpicei prin telefon.
Alina Cristea nici nu are prea mult timp să se bucure de reuşita ei, pentru că, imediat ce va sosi la Galaţi, va intra în focurile admiterii, ea fiind înscrisă la proba de limbă modernă pentru clasele bilingve. Alina Cristea recunoaşte că a fost o competiţie destul de strânsă, concurenţii ei fiind foarte buni: „Am cunoscut elevi împotriva cărora, sincer, mi-ar fi fost teama să concurez, în orice zi, în orice circumstanţe, dar mai ales acum, la etapa internaţională, unde determinarea noastră atinge cote, aş spune, astronomice”.  Cu toate acestea ea este cea care s-a întors cu premiul I şi are toate motivele să se mândrească pentru o asemenea performanţă.

Citit 10883 ori Ultima modificare Miercuri, 29 Mai 2013 18:03

8 comentarii

 • postat de anisoara Duminică, 16 Martie 2014 20:46 85.204.188.*** Link la comentariu
  0
  0

  Felicitari elevei olimpice si bineinteles Doamnei ( Domnului )profesor ce o pregateste ...dar ...si eu ca si Nikki ...ma-ntreb ..Olimpiada internationala ? sau doar "nationala" ? Cine a scris articolul a cam omis multe alte informatii....cati elevi au participat? si ...daca a fost "internationala" din ce alte tari au mai fost elevi...Domnilor "reporterasi" facuti pe banda ... nu ne mai serviti "jumatati" de informatii!!!!!!!!!!! Aratati ca sunteti "profesionisti"

  Raportează
 • postat de Niki Vineri, 28 Iunie 2013 11:14 Link la comentariu
  1
  1

  Felicitări ! Dar mi se pare oarecum sa vorbim de olimpiada internațională la LIMBA ROMÂNA! Cati vorbitori de româna sunt ????! Undeva e o greșeală! Sau o promovare gresita! Nu se sesizea nimeni?

  Raportează
 • postat de Student Joi, 30 Mai 2013 21:19 Link la comentariu
  4
  1

  Cine poate sa imi explice si mie va rog ce inseamna Olimpiada Internationala de Romana. Am luat si eu locul 1 la Olimpiada Nationala de Romana si n-am aparut in niciun articol, dar nu am auzit pana acum de etapa internationala. Va multumesc.

  Raportează
 • postat de un fost elev sc.gen 29 Joi, 30 Mai 2013 16:23 Link la comentariu
  0
  3

  Felicitari elevei, felicitari Doamnei profesoare!!!!! Ma mandresc ca am fost elevul acestei scoli, unde am invatat foarte multe lucruri bune si frumoase!!!! Felicitari tuturor invatatorilor si profesorilor care au trecut prin cancelaria acestei minunate scoli, de care ma leaga atatea amintiri!!! In special D-nei profesoare Nita Olimpia !!!!! Cu mult respect, Gabriel Huzum, generatia "89 !!!!

  Raportează
 • postat de Xulescu Joi, 30 Mai 2013 12:15 Link la comentariu
  0
  0

  Felicitari fetei in primul rand, apoi doamnei profesoare, dar ma simt revoltat pentru incompetenta clara a ministerului educatiei inca odata: impotriva carui strain s-a facut aceasta competitie? Daca s-a facut doar intre romani, de ce exista faza internationala? ABSURD. A mai ramas sa faca si faza universala si multiuniversala ca doar si martienii inteleg romana, nu?

  Raportează
 • postat de jon Joi, 30 Mai 2013 10:10 Link la comentariu
  0
  1

  pentru rap. Articolul este corect, dar poza, ?chiar nu aveti profesionisti in domeniu? cum se poate sa apara intr-o poza colturi, trepte, picioare cu adidasi? macar bine ca nu le-ati taiat capul sau picioarele.

  Raportează
 • postat de MIhail Joi, 30 Mai 2013 09:58 Link la comentariu
  0
  1

  Felicitari di inima ,atat concurentei cu un rezultat atat de valoros cat si profesorului merituos prin talentul si munca sa atat de rodnice;este bine ,foarte bine ,ca mai auzim in Romania si despre astfel de oameni de prestigiu!Mult succes in continuare!

  Raportează
 • postat de Nita-NastacOlimpia Joi, 30 Mai 2013 07:10 Link la comentariu
  0
  2

  Felicitari, Alina! Felicitari, Doamna profesoara! Suntem foarte mandri de aceasta frumoasa reusita venita dupa o munca sustinuta. Va asteptam acasa cu drag!

  Prof. Olimpia Nita-Nastac

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.