Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
5 comentarii

Conducerea ISJ Galaţi a stabilit 12 centre de examen pentru susţinerea bacalaureatului. La Colegiul Economic au fost arondaţi şi elevii de la Liceul cu Program Sportiv, în timp ce la Colegiul „Elena Doamna” vor susţine probele scrise cei de la CNVA şi de la Liceul Tehnologic „Simion Mehedinţi”. La Colegiul Tehnic „Aurel Vlaicu” (Metalurgic) vor da examen şi elevii de la Energetic, de la Bereşti şi de la Tg. Bujor. CNMK va fi gazdă pentru cei de la „Cuza”, Seminarul Teologic şi „Dunărea”, iar la Colegiul „D. Moţoc” au fost arondaţi şi cei de la Liceul CFR. La Colegiul Tehnic Radu Negru” vor merge elevii de la „A. Saligny” şi de la „Emil Racoviţă”, iar la Auto, cei de la Pedagogic. La Liceul Tehnologic de Marină vor da examen cei de la Arte, Liceul Particular „M. Coman”, dar şi elevii din Pechea, iar Liceul Teoretic „M. Eliade” (Asachi) va găzdui candidaţii de la „Sf. Maria”.
La Colegiul de Agricultură şi Economie din Tecuci vor susţine probele scrise liceenii de la Corod, Iveşti, Cudalbi, Tudor Vladimirescu şi Liceul Particular „Magisterum”, în timp ce la „Spiru Haret”, vor merge cei de la Industrial Tecuci. Colegiul „Calistrat Hogaş” au fost arondaţi şi cei de la „Ov. Caledoniu”.

Citit 5116 ori Ultima modificare Duminică, 02 Iunie 2013 15:52

5 comentarii

 • postat de Adrian Miercuri, 05 Iunie 2013 00:32 Link la comentariu
  0
  0

  Bafta elevilor care au in fata examenul de bacalaureat ,examenul maturitatii si sa reprezinte cu cinste generatia din care fac parte dar nu ma pot abtine sa intreb elevul sau eleva care a postat un comentariu anterior:Ai chiulit mult in anii de liceu sau numai astazi de la orele de curs?Lacune se observa si la obiectul ,,buna crestere'' nu numai la Limba Romana!Cine iti este profesor la aceasta disciplina?Sa nu imi spui ca va citeste ziarul si comentariile de pe forumuri.

  Raportează
 • postat de Comentarii postate de elev Marți, 04 Iunie 2013 10:42 Link la comentariu
  0
  1

  Interesant comentariul postat de "elev" ... care se dovedeste a fi de fapt o eleva!
  Sper ca nu este in situatia de a da BAC-ul anul acesta si mai are astfel timp sa invete a scrie corect ... punctuatie, ortografie, conjugare ... macar exersand pe Facebook... din pacate, ambitiile si pretentiile unor liceeni sunt mari insa posibilitatile de exprimare sunt limitate, undeva pe la nivelul clasei a V-a. Apoi, dupa afisarea rezultatelor, apar dramele ... ca ne-au dat prea greu sau ne-au dat "de neau julit", ca profesorii sunt rai, "decat atat" am stiut da' dau in toamna si dup-aia ma duc la facultate, s.a.m.d.!
  Bafta multa celor care au invatat si care stiu sa scrie corect mai mult de doua-trei fraze!

  Raportează
 • postat de elev Marți, 04 Iunie 2013 09:45 Link la comentariu
  0
  0

  sunt elev a unui liceu din galati si sunt sigur ca elevii de a lia invata mult mai mult decat un elev de la lva care intra mai mult cu bani. la lia profesorii pun note pe merit si nu sunt impinsi de la spate sa puna note mai mari numai ca sa nu scada prestigiul liceului. da se invata si la lva . dar in primul rand nu trebuie comparat un liceu de profil real cu unul de profil tehnic. asa ca lvaul sa se uite la ei si dupa sa se uite la lia . pentru k elevii de la lia au fost plecati in foarte multe proiect, si au si profesori foarte buni. nu degeaba profesorii de la lia au ajuns la lva , ex profesori de fizica, istorie.......... sunt sigura ca elevii care au intart in bac de la lia nu vor face liceu de ras.

  Raportează
 • postat de bogdan Luni, 03 Iunie 2013 16:30 Link la comentariu
  0
  0

  dar cei de la liceul Auto unde vor da?? tot la auto?

  Raportează
 • postat de elev Luni, 03 Iunie 2013 10:23 Link la comentariu
  0
  0

  sSa vezi atuncea diferente de note de la "cnva", "s. mehedinti" si "liia". frumoase arondari..........

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.