Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
3 comentarii

Universitatea „Dunărea de Jos” a anunţat numărul locurilor pe specializări scoase la concursul de admitere, pentru studiile de licenţă, învăţământ cu frecvenţă. Universitatea a primit 1800 de locuri de la buget. Aproximativ tot atâtea sunt scoase la concurs, pentru studiile la taxă.

Nota de la test şi media de la bacalaureat

Cei care doresc să se înscrie la concurs trebuie să ştie că Universitatea „Dunărea de Jos” a păstrat şi anul acesta admiterea pe baza unui test şi a mediei de la examenul de bacalaureat. Cu excepţia Facultăţii de Medicină şi Farmacie, unde nota de la test contează în proporţie de 80 la sută la calculul mediei finale de admitere, testul contează în proporţie de 40 sau 50 la sută.

Calendarul admiterii

Înscrierile pentru admitere au loc între 15 şi 20 iulie. Dacă aleg Facultatea de Arte sau Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport, care organizează şi probe eliminatorii, atunci ei îşi pot depune dosarele doar între 15 şi 17 iulie. Taxa de înscriere a fost stabilită la 150 de lei pentru fiecare facultate, indiferent de numărul de specializări pentru care optează candidatul.
Probele de concurs sunt programate între 22 şi 25 iulie, iar pe 26 iulie se afişează rezultatele şi se rezolvă eventualele contestaţii. Între 27 şi 30 iulie, cei admişi în prima etapă de admitere trebuie să aducă, în original, diploma de bacalaureat. Etapa a doua a admiterii se desfăşoară între 30 iulie şi 2 august, dar numai dacă au rămas locuri libere.
Repartizarea locurilor pe facultăţi şi pe fiecare specializare în parte, precum şi criteriile de admitere şi programarea exactă a examenelor sunt publicate pe site-ul ugal.ro, se secţiunea Admitere.

Citit 3340 ori Ultima modificare Vineri, 28 Iunie 2013 13:34

3 comentarii

 • postat de Valentina Sâmbătă, 29 Iunie 2013 18:54 Link la comentariu
  0
  0

  Eu, lasa frectia la picior de lemn...ca sa castigi acesti bani in Romania trebuie sa fi pupat mult in c...

  Raportează
 • postat de Eu Vineri, 28 Iunie 2013 00:22 Link la comentariu
  0
  0

  Da! Mergeti la facultate! Daca invatati cu adevarat, o sa aveti si joburi bine platite. Eu castig 1500 euro pe luna iar sotul meu depaseste 2000. Si amandoi am facut cate o facultate si cate un masterat! Si uite ce rau ne este!!! Nu va mai uitati la cei care va zic ca faceti o facultate de pomana. Nu este adevarat! Investitia adevarata in educatie mai devreme sau mai tarziu se intoarce!
  ____
  Pentru autorul articolului: Facultatea de Fizică şi Sport nu exista!!!! Saraca de ea este Facultatea de EDUCATIE Fizică şi Sport!

  Raportează
 • postat de Tagma cum laude Joi, 27 Iunie 2013 18:49 Link la comentariu
  0
  0

  Chiar mai are rost sa termini o facultate in Ro....ce sanse ai dupa ??? daca gasesti un loc de munca , ce salarii sunt oferite ????? etc.... Care sunt statisticile ? Cat la suta dintre absolventi gasesc de lucru in Ro ? Si cu ce salarii? Nimeni nu publica aceste statistici !!!!!
  Sunt foarte multi care termina cu spagi grase sau cu fustita scurta ....heheheh Mergeti fratilor la facultate , sa ajungeti dupa aia cu 300 de euro pe luna ..poate daca sunteti norocosi ..hehehe La mai mare ..

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.