Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
18 comentarii

* Spune profesorul Mitică Dudău despre subiectele de la matematică * S-a prelungit termenul de depunere al contestaţiilor până la ora 22,00


Bucurie mare, ieri la ieşirea din examen, după proba de matematică la evaluarea naţională. Elevii de la CNVA se lăudau toţi că vor lua zece la această probă, susţinând că subiectele au fost extrem de uşoare. Mai cu capul pe umeri, după ce le-au trecut primii aburi ai fericirii, părinţii au început să gândească şi în perspectivă: „Cum se va face departajarea, dacă toţi vor lua note de zece? E normal să fie lăsată admiterea la mâna profesorilor de desen, religie şi educaţie fizică, numai ca ministerul să se poată lăuda cu promovabilitate bună? În mod clar departajarea la admitere se va face după mediile generale şi nu în funcţie de acest examen”.

„Au dat bani la meditaţii degeaba”

Profesorul de matematică Mitică Dudău, de la Colegiul Naţional „C. Negri” susţine şi el că subiectele au fost foarte uşoare şi adaugă glumind: „Părinţii au dat bani la meditaţii degeaba. Bine, asta doar referindu-ne la acest examen. E drept că s-au ales cu un bagaj de cunoştinţe solid care le va prinde bine la liceu”.
Profesorul de la „C. Negri susţine că se poate lua uşor atât notă de trecere, cât şi nota zece: „Elevii care în mod obişnuit la clasă luau nota 7,00, acum pot lua 10,00 fără nicio problemă”, spune Mitică Dudău.
Inspectoarea generală, Laura Marin, profesoară de matematică, spune că subiectele au fost foarte uşoare pentru elevii de la CNVA, în timp ce pentru cei din mediul rural au fost doar „abordabile”. 

Contestaţiile sâmbătă, până în ora 22,00

Conform calendarului, primele rezultate ar trebui să fie afişate sâmbătă,  pe 29 iunie, până în ora 16,00. Candidaţii pot depune contestaţiile în aceeaşi zi, în intervalul 16,00 – 22,00. Deşi iniţial ministerul anunţase ca termen limită ora 20,00, a prelungit cu încă două ore perioada de depunere a cererilor. Notele finale se vor afişa pe 3 iulie, urmând ca din data de 5 iulie să înceapă completarea fişelor cu opţiuni pentru admiterea în liceu.

Citit 5308 ori Ultima modificare Joi, 27 Iunie 2013 17:47

18 comentarii

 • postat de Cnva c...t Marți, 02 Iulie 2013 15:53 Link la comentariu
  0
  0

  Dacă ai probleme cu traducerea, suna un prof. De la cnva c...t sa te mediteze.
  Dacă nu ai bani, la cules capsuni , sau, la săpat santuri.
  La firma mea, salahorii sunt plătiți onorabil.
  Te pot ajuta.
  Chiar ai început sa-mi placi, draguta!

  Raportează
 • postat de Cnva c...t Marți, 02 Iulie 2013 15:46 Link la comentariu
  0
  0

  Vad ca tu te ataci, așadar, dacă vrei, eu nu te trimit la psihiatru, ci îți ofer ceva furie si săpun.
  Ca sa te joci cu ele.
  P.S. Dacă tot mă trimiti cu atâta sarg la nebuni, sigur ca, tu, cand ai fost pacient acolo, ai avut senzatia ca ți-ai revenit si acum ești normal.
  Hai, draga, nu mai fi atât de încrezător in tine ca tot o zeama ești.
  Zeama de cnva, of course!

  Raportează
 • postat de Cnva Luni, 01 Iulie 2013 22:59 Link la comentariu
  0
  0

  Du-te la un psihiatru, ai probleme serioase.

  Raportează
 • postat de Cnva c...t la plus infinit Luni, 01 Iulie 2013 20:10 Link la comentariu
  0
  0

  Epitetele sunt perfect pe calapodul vostru si , evident, va reprezintă cu gratie.
  Nu-ți face tu griji, ca am terminat toate școlile f. bune , cu burse, cu studiu peste granița, ceea ce tu nu-ți vei permite vreodată, chiar dacă își vinde maica-ta toți galosii cu paiete din camara.
  Le-am terminat de mult si îmi place sa vad cum se oftica disperati de astia, ca voi...

  Raportează
 • postat de Cnva c...t la cub, ca sunteți mulți... Luni, 01 Iulie 2013 19:59 Link la comentariu
  0
  0

  Cnva c....t la pătrat este cognomenul pentru tine si Surorile/frații tai, pentru voi, astia, "capacitatile"...care au studiat si studiază la cnva cacat. Intelegeti, mai, larvelor?!
  Pai , e bine dacă mori de curiozitate;cum n-ai sa afli nimic, îți spun doar atât:DIE slowly, baby!

  Raportează
 • postat de Cnva Luni, 01 Iulie 2013 19:16 Link la comentariu
  0
  0

  P.S.S. : Ce este cu atat mai amuzant este ca, dupa ce am spus ca te descrii pe tine insuti cu numele tau -"Cnva c***t"- , te-ai decis sa il schimbi in "Cnva c***t la patrat". Bun asa. Esti destept.

  Raportează
 • postat de Cnva Luni, 01 Iulie 2013 19:13 Link la comentariu
  0
  0

  Continui sa te descrii superb cu epitetele tale, domnule/doamna. Arata-ti nivelul "nul". Recunosc ca invidia si prostia, care de altfel cam merg impreuna, ma amuza mereu, iar dumneata, din acest punct de vedere, esti un adevarat comediant. Ne poti spune, totusi, ce liceu urmezi/ai urmat cu mandrie (daca ai ajuns pana in acest stadiu educational, bineinteles), si daca ai aplicat la CNVA? SI daca da, care a fost rezultatul? Nu de alta, dar ma omoara curiozitatea sa vad din ce zona provine acest izvor de intelepciune cu nume sugestiv.

  P.S. : La sectia "Psihiatrie" ai incercat? Cu comentariile de la acest articol, ai fi admis din oficiu.

  Raportează
 • postat de Cnva cacat la patrat Luni, 01 Iulie 2013 15:45 Link la comentariu
  0
  0

  Hai, lăsați vorba si treceti la strâns capsuni, fomistilor, sa aveți bani de meditatii, ca acusica începe noul an școlar.
  Vedeți ca e reducere la iaurt cu covrigi, ofticatilor.
  Ce sariti așa de cur ca arsi?
  Huoooo, frustrati nenorociti, sa dea Domnu' sa ajungeti pe mana medicilor care au terminat cnva.
  Toți sunt niște nulitati.
  Hai ca știe toată lumea in ce lume trăim.
  Panaramelor...

  Raportează
 • postat de mary- jean Luni, 01 Iulie 2013 13:07 Link la comentariu
  0
  0

  Dragutule,(ma refer la "cnva c....t")eu pot sa-ti spun ca baiatul meu a absolvit acum 2 ani la cnva si in clasa a 12 a avut media generala 9,92 si nu a facut nici un fel de pregatire nici in clasa a8a si nici in a12 a si a intrat la automatica cea mai buna facultate din politehnica Bucuresti si la acest moment ia bursa si noi ca parinti modesti(deci fara studii superioare caci la vremea noastra nu se faceau asa usor facultatile)cu salarii extem de mici, nu am platit in 4 ani decat gardianul si fondul clasei (suma modica)si port tot respectul din lume d-lui Costache care l-a ajutat fara pregatire in particular la fizica,d-lui Gaiu care l-a ajuat fara pregatire particulara pe bani la Cambridge si multi altii.Rezultatele sunt bune la cnva caci profesorii ajuta toti copiii si pe cei cu bani si fara bani.Este adevarat ca sunt multi care fac pregatiri cu bani dar muncesc foarte mult spre deosebire de cei ce bat cluburile sau alte maidane

  Raportează
 • postat de ELA Luni, 01 Iulie 2013 08:00 Link la comentariu
  0
  0

  Intradevar dupa nume esti doar un "cacat" , modul tau de exprimare o spune clar. Copiii mei au terminat CNVA-ul, nu au fost nici taraturi, nici lepre, au fost normali, au reusit la orice facultate si-au dorit, au servicii foarte bune si toti copiii care au terminat acest liceu au reusit profesional foarte bine. Viciile sunt pretudindeni, la fel si copii care sunt sustinuti de parinti. Ai o problema si foarte grava.

  Raportează
 • postat de @cnva cacat Duminică, 30 Iunie 2013 14:16 Link la comentariu
  0
  0

  Esti un retardat!Or fi si lepre la CNVA, orice padure are si uscaturi, dar indubitabil cei mai buni elevi din Galati acolo merg si ei formeaza majoritatea. Tu esti doar o lepra care nu ai incaput acolo.

  Raportează
 • postat de mariana Duminică, 30 Iunie 2013 13:39 Link la comentariu
  0
  0

  timpitul ala care blameaza elevii de la cnva e mai prost decat pervede legea...asa cand nu ajunge vulpea la struguri zice ca sunt acri...frustrat nenorocit

  Raportează
 • postat de Cnva Sâmbătă, 29 Iunie 2013 15:59 Link la comentariu
  0
  0

  Se intelege din vocabularul dumneata cam din ce mediu provii, normal ca nu poti aspira la CNVA si atunci stii doar sa arunci cu noroi in el. Cred ca ai reusit sa te descrii complet prin termenii folositi in comentariul tau, incepand cu numele tau.

  Raportează
 • postat de Cnva cacat Vineri, 28 Iunie 2013 21:41 Link la comentariu
  0
  0

  Da, va înțeleg furrrria, la câțiva bani dați pe la profesori pentru plodurile voastre reduse mintal, cu retard de gradul 3, dar cu figuri de high style ... Se înțelege. Cata cocaina trage fiu-tu sau fie-ta pe nas in pauze?
  Du-l /du-o la spălat vacile sub coada ,pana le trece sevrajul si eliberează tu netul de voma ta de comentariu , "psihogeologule".
  Nu uita sa-ți duci vita la meditatii ca , altfel, nu ar trece clasa nici la cea mai slaba scoala din oraș.

  Raportează
 • postat de Geo Vineri, 28 Iunie 2013 19:34 Link la comentariu
  0
  0

  Numai un frustrat poate afirma ce s-a zis mai jos,du-te si da mancare la vaci si elibereaza netul de comentariile tale proaste,la CNVA inca din a 5a toti copii sunt antrenati in fel de fel de activitati de dezvoltare atat psihica cat si fizica si le sunt net superiori celorlalti de la alte licee

  Raportează
 • postat de Cnva Vineri, 28 Iunie 2013 15:11 Link la comentariu
  0
  0

  Pentru comentariul dinaintea mea: esti un redus mintal mancat de invidie. Citeste ziarul acesta si spune-mi cate rezultate la olimpiade si concursuri vin de la CNVA si cate din alte parti. Apoi consulta statisticile de la examenele pe care le dau toti elevii si spune-mi pe ce loc se claseaza CNVA-ul si pe ce locuri se claseaza aceste "alte unitati de invatamant" la care te referi. Tine-ti invidia pentru tine daca tu sau odrasla ta nu ati reusit sa intrati la acest liceu. Inainte sa dati vina pe cauze materiale, studiati cu atentie ADEVARATUL nivel intelectual la care va aflati si abia dupa aceea comentati si eventual criticati. Invidiosilor!

  Raportează
 • postat de Cnva cacat Vineri, 28 Iunie 2013 13:04 Link la comentariu
  0
  0

  Bai, da' ce părere buna au toți de taraturile care învață la cnva... Bai, da' nimeni nu spune ca ei sunt , marea majoritate, lepadaturi ale celor cu bani, ca mediile si notele le iau in funcție de cum frecventeaza profesorii ptr.meditatii, ca decarteaza câte 300 - 400 lei pe săptămâna ca sa ia 10(zece) pe linie...
  Dar nu, pardon, ei cunosc doar nota 10(zece) , doar pentru ca sunt așa destepti...
  Promotiile cnva= turme de mameluci , flendura de prostie
  Copiii destepti sunt la alte unități de învățământ, alde nenea reporteru'

  Raportează
 • postat de Mihaela Vineri, 28 Iunie 2013 09:34 Link la comentariu
  0
  0

  bataie de joc..

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.