Noi directori de şcoală în Galaţi

Noi directori de şcoală în Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Cinci şcoli gimnaziale şi două licee au alţi manageri


Dacă anul trecut în 14 dintre cele 26 de şcoli gimnaziale din municipiul Galaţi au fost schimbaţi directorii, anul acesta situaţia se repetă în doar cinci astfel de unităţi. De asemenea, au mai fost schimbate conducerile a două licee, faţă de şapte câte au fost anul trecut.

Sub conducerea unui nou manager se vor afla elevii şi profesorii de la Liceul Tehnologic de Marină: în locul Mariei Bleoancă, ieşită la pensie, a fost numită profesoara de economie Adina Costea, iar director-adjunct va fi Adriana Albotă.

La Liceul Teoretic „Dunărea”, Stela Olaru a fost înlocuită cu adjunctul său, profesorul de matematică Viorel Bogatu, iar fotoliul secund i-a revenit profesoarei de limba şi literatura română Ramona Piticari.

Deşi abia l-a numit în funcţie anul trecut, conducerea ISJ l-a schimbat şi pe directorul de la Şcoala Nr. 3 - Ion Piroi, locul său fiind luat de o profesoară de limba şi literatura română, Marcelica Văsioiu, iar adjunct va fi profesoara de fizică-chimie Mariana Gologan.

La Şcoala Nr. 7, directoarea Monalisa Nica a fost înlocuită cu profesoara de religie Bianca Şaigău, iar la Şcoala nr. 17, directoarea Damiana Pătru a fost schimbată cu adjuncta sa, Maria Hahui, iar ca director adjunct a fost numită Cristina Decianu.

Şi Şcoala Nr. 22 are o nouă echipă de management: Charlotte Barbu a fost înlocuită cu Valentina Tudorache, iar adjunct va fi Ionel Patriche. La Şcoala Nr. 40, profesoara Mirela Cernat a fost înlocuită de Adriana Dănilă.

Dacă nici anul acesta Ministerul Educaţiei nu va publica metodologia de organizare a concursurilor de directori, schimbările din funcţie se vor face, şi la începutul anului şcolar viitor, după bunul plac al ISJ şi al partidelor de guvernământ, aşa cum se întâmplă de cinci ani.

Citit 16330 ori Ultima modificare Miercuri, 04 Septembrie 2013 20:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.